"Žene nisu bebe, pa da nemaju dlačice" (FOTO)

Autor:

Očekivano ili ne, ovaj detalj na naslovnici je privukao mnogo pažnje.

"Žene nisu bebe, pa da nemaju dlačice" (FOTO) Foto: Guliver/Getty Images/MrKornFlakes

Pevačica Holsi definitivno fura svoj fazon u svemu – bilo da je reč o kosi, odevanju ili bilo čemu drugom, ona ne dozvoljava da joj drugi nameću kako treba da izgleda. To je dokazala i novom naslovnicom, mada verovatno nije očekivala da će ovaj detalj privući toliko pažnje.

Naime, ona je pozirala za magazin Rolling Stone, za izdanje koje će izaći u julu, a na naslovnoj strani vidimo Holsi u belom topiću, a ruke su joj podignute do glave. Ono što je svima zapalo za oko: dlačice ispod pazuha.

Uglavnom, i fanovi i poznate ličnosti su je pohvalile zbog toga što fotografije nije obrađena.

"Oboooožavam činjenicu da joj nisu prepravili pazuh, što bi uradila većina magazina. Žene nisu bebe, pa da nemaju dlačice po telu", tvitovala je pevačica Zara Larson.

"Previše pažnje se posvećuje tome ko, kada išta brije. Kao društvo moramo da pređemo preko toga. Prelepa žena. Prelepa fotografija", napisao je jedan fan.

Naravno, nije se baš svima dopalo, pa je bilo i negativnih komentara, na šta je jedna odo obožavateljki dodala: "Razočarana sam ljudima koji joj pišu da se obrije ili je 'prosto obaveštavaju' da ima dlake. Ona zna da su tu, znaju i njeni fotografi. To je svesno oslobađanje".

I pevačica Demi Lovato prokomentarisala je Holsinu naslovnicu.

"Postoji toliko toga dobrog na ovoj fotografiji da ne znam odakle bih počela", a Zara Larson je pohvalila magazin što nisu prepravili fotografiju, kako bi većina uradila.

Šta vi mislite o dlačicama ispod pazuha – smetaju vam ili ne?

Ostale vijesti