• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kapiten i "ministar odbrane" vjeran Zvezdi

Autor mondo.rs

Branko Lazić u ponedjeljak se obavezao da će crveno-bijeli dres nositi do ljeta 2022.

 Branko-Lazic-novi-trogodisnji-ugovor-sa-KK-Crvena-zvezda Izvor: MN PRESS

Rekorder po broju odigranih utakmica i broju osvojenih trofeja ostaje u Crvenoj zvezdi!

Kapiten ekipe, Branko Lazić (30 godina, 197 cm), potpisao je u ponedjeljak novi trogodišnji ugovor sa crveno-bijelima, što znači da bi na Malom Kalemegdanu mogao da provede čak 11 sezona - od 2011. do 2022!

Lazić je ovog proljeća upotpunio svoju riznicu trofejima ABA lige i domaće Superlige, pa sada ima ukupno četiri titule regionalnog i pet titula državnog prvaka, uz četiri Kupa Radivoja Koraća i jedan Superkup ABA lige.

"Branko Lazić kao jedan od najboljih defanzivaca u Evropi tokom prethodnih osam sezona u Crvenoj zvezdi, postao je i jedan od stubova napretka i kasnijih uspjeha kluba. Osim regionalnih i domaćih trofeja, uspjeha u Evrokupu i Evroligi, jedan je od najomiljenijih igrača milionske armije Zvezdinih navijača, od kojih je dobio i nadimak 'ministar odbrane', zbog ogromnog i beskompromisnog požrtvovanja na terenu, ali i poštovanja i odnosa prema klubu", navedeno je u saopštenju za medije.

Direktor crveno-bijelih Filip Sunturlić je poslije još jednog obavljenog posla u ljetnom prelaznom roku izjavio da je produžetak ugovora sa Lazićem "velika čast i zadovoljstvo".

"Njegovo ime vezuje se za stabilnost kluba i trofeje koje smo zajedno osvajali prethodnih sezona, a bilo ih je zaista mnogo. Sada smo ponovo u Evroligi, imamo obavezu da nastavimo u istom ritmu i ostanak kapitena je jedan od koraka u tom pravcu''.

Podsjećamo da je prvak Srbije i regiona neposredno po završetku finalne serije plej-ofa Superlige saopštio da je za narednu sezonu zadržao i sjajnog šutera Bilija Berona.

Beron: Koliko koraka? Nisam brojao

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC