• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bio je viđen X: Rumuni i Francuzi ga potvrdili!

Autor mondo.rs

Srbija najgora na turniru. U polufinalu i Rumuni i Francuzi, a žrijebom će biti određeno ko će na Špance i Njemce. Bod za Hrvate.

Neriješen rezultat bio je dovoljan za mlade reprezentacije Rumunije i Francuske da se plasiraju u polufinale Evropskog prvenstva u Italiji i San Marinu.

Ne samo da im je 0:0 u večerašnjem duelu 3. kola Grupe C donijelo borbu za medalje, već je i jednima i drugima obezbijedilo plasman na Olimpijske igre, još jedno takmičenje na kojem neće biti Italije.

Upravo zbog remija u Ćezeni "azuri" neće igrati u polufinalu turnira koji organizuju, a neće ni do Tokija narednog ljeta.

Naime, Italija je osvojila šest bodova, imala je najbolju gol razliku i praktično joj je odgovarala svaka pobjeda Rumuna ili trijumf Francuza veći od dva gola razlike da kao najbolja drugoplasirana ekipa završi u polufinalu, ali to se nije dogodilo.

Eliminacija domaćina predstavlja veliko razočaranje za navijače Italije, pogotovo poslije pobjeda nad Španijom i Belgijom u grupnoj fazi. Poraz od Poljske na kraju je skupo plaćen.

Hrvatska je takmičenje završava osvojenim bodom. "Kockice" su odigrale 3:3 sa Engleskom i tako sačuvale čast.

Bez bodova na turniru su ostali Srbija i Belgija, s tim što su "orlići" (realno i najmanje pokazali) zauzeli posljednje mjesto zbog očajne gol razlike 1:10.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC