• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Marin "vrbuje" Baneta: IDEALNO sad da dođeš u Zvezdu!

Autor mondo.rs

Nekadašnji saigrači iz Čelsija mogli bi da se ujedine u Crvenoj zvezdi, naravno ako Marko Marin bude dovoljno ubedljiv.

Ne tako davno svet je obišla slika iz Lisabona kada je Kristijano Ronaldo, posle utakmice finala Lige nacija, prišao supertalentovanom štoperu Mathejsu de Lihtu i poručio mu da dođe u Juventus, na šta se Holanđanin nasmešio i... sad je taj transfer na korak od realizacije.

Sličnom tehnikom poslužiće se i Marko Marin tokom prijateljske utakmice Crvene zvezde i Zenita planirane za 29. jun, ali kako bi doveo "starog vuka" u redove svoje ekipe.

U pitanju je naravno Branislav Ivanović koji je od januara 2017. godine u Sankt Peterburgu, sa ovom ekipom osvojio je i titulu u Rusiji prošle sezone, a potom produžio ugovor pošto mu očigledno prija život na istoku Evrope.

Ipak, Marko Marin se nada da bi lepim rečima mogao da ga "preokrene".

"Bane i ja smo u odličnim odnosima. Da odigramo tu utakmicu, pa da ga nagovorim da dođe u Zvezdu!", kazao je Marko Marin koji je dodao jedno "videćemo" na pitanje reportera "Sportskog žurnala" da to neće biti nimalo lako.

Nije kasno ni narednog leta da dođe?

"Da biste imali nešto da pišete, reći ću da je sad idealno da dođe", dodao je Marin koji Ivanovića dobro poznaje iz dana u Čelsiju kada su zajedno osvojil i Ligu Evrope.

Izvor: MN PRESS

MARKO, MOŽETE LI DA OBEĆATE?

Nova "desetka" i kapiten Crvene zvezde rekao je da je prezadovoljan životom u Beogradu, a na pitanje da li će i posle 31. avgusta nositi isti dres, kaže sledeće: "Ne bavim se tom temom, nego da u Evropi napravimo uspeh. Kad vidimo na koga sve možemo u trećem ili četvrtom kolu da se namerimo, shvatam koliko je teško do LŠ. Zato mi je puna koncentracija usmerena na kvalifikacije, a ako ih uspešno prebrodimo, zašto bih bilo gde išao?"

Bivši kapiten reprezentacije Srbije ipak nije nagoveštavao da bi se vratio u Srbiju u kojoj je nosio dres samo Srema i OFK Beograda, ali je jasno da je Crvenoj zvezdi potrebno pojačanje na mestu štopera posebno ako klub napuste Vujadin Savić ili Srđan Babić.

Za sada je došao samo Radovan Pankov iz Radničkog, na tom mestu je ponovo isprobavan Filip Stojković, a očigledno će to mesto biti naredni izazov za Mitra Mrkelu nakon "završavanja" današnjih transfera napadača Tomanea (Tondela) i zadnjeg veznog Kanjasa (PAOK), koje Crvena zvezda već dugo čeka ovog leta.

Ko zna, možda mu Marko Marin zaista pomogne ubeđivanjem, a ako bude uspešan u tome mogao bi da razmisli i o karijeri sportskog direktora posle karijere..

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC