• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sergej je "svetac": Kežman srušio REKORD Luke Jovića?!

Autor mondo.rs

Izgleda da je Srbija dobila svog novog najskupljeg fudbalera u istoriji... Ostaje da sačekamo potvrdu ove bombastične vesti.

SMS je postao "svetac"!?

Srpski fudbalski reprezentativac iz Lacija Sergej Milinković-Savić dogovorio je lične uslove sa Pari sen Žermenom i petogodišnji ugovor vredan ukupno 25 miliona evra, prenosi "Calciomercato".

Kako se navodi, Sergej i njegov menadžer Mateja Kežman pristali su na transfer u Pariz i preostalo je da visinu obeštećenja utanače dva kluba.

Ova vest, otprilike, i najavljena je juče uz podsećanje da je Kežman u dobrim odnosima sa novim-starim sportskim direktorom šampiona Francuske, Leonardom. Brazilac je prošle nedelje napustio Milan i vratio se na "Park prinčeva", gde je već radio kao prvi operativac kluba u vreme kada je sastavljan tim sa Tijagom Silvom i Zlatanom Ibrahimovićem.

LUKA JOVIĆ NAJSKUPLJI SRPSKI FUDBALER IKADA

Izvor: MN PRESS



Leonardo je pre godinu dana pokušao da dovede Milinković-Savića u Milan, ali posrnuli italijanski gigant nije imao sredstava da ga dovede. Podsećamo, uoči Mundijala u Rusiji, predsednik "nebesko plavih" Klaudio Lotito tvrdio je da je odbio ponude od 90 miliona i da očekuje preko 120 za Srbina.

Milan je tada, navodno, ponudio samo 55 miliona i bonuse u zavisnosti od igara visokog veziste na "San Siru" (kog uskoro neće biti).

"Calciomercato"; koji nije preterano pouzdan sajt, navodi da će transfer ovog leta - posle skromne SMS-ove sezone na "Olimpiku" - iznositi preko 70 miliona evra, čime bi Milinković-Savić srušio nedavni rekord Luke Jovića iz Ajntrahta u Real Madrid i postao najskuplje plaćeni srpski fudbaler ikada.

Bivši đak Vojvodine prošle sezone u Seriji A proglašen je za najboljeg vezistu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC