• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radnik jača vezni red

Autor mondo.ba

Dosadašnji vezista TSC-a iz Bačke Topole novi član bijeljinskog premijerligaša.

 Miloš Plavšić potpisao za FK Radnik Bijeljina Izvor: MN PRESS

Fudbalski klub Radnik iz Bijeljine u naredne dvije godine biće jači za Miloša Plavšića, dosadašnjeg vezistu TSC-a iz Bačke Topole, kluba koji je prošle godine bio najbolji u Prvoj ligi Srbije, te izborio plasman u Superligu.

Na tom putu ka šampionskoj tituli u drugoligaškom društvu, jedan od najzapaženijih bio je 29-godišnji vezista, koji je na 27 mečeva postigao tri gola.

Taj učinak nije promakao semberskom premijerligašu, koji je sa Plavšićem potpisao dvogodišnji ugovor.

"Drago mi je da sam u Radniku, koji gaji evropske ambicije. Velika je čast igrati u klubu koji je izborio kvalifikacije za Ligu Evrope. Nadam se da ću svojim znanjem i iskustvom doprinijeti podizanju kvaliteta u igri svog novog kluba", rekao je za klupsku stranicu iskusni igrač sredine terena.

...
Izvor: YouTube/Golden Videos

Osim TSC-a, u karijeri je nastupao za brojne klubove u Srbiji: Inđiju, Novi Pazar, Radnik iz Subotice, ČSK Čelarevo, Kikindu, Vodu iz Valjeva, Palić, novosadski Borac, Beočin i Veternik, dok je imao i inostrane epizode, i to u Sloveniji, gdje je nosio dres Iskre iz Borčice i Nove Mesta.

Prije Plavšića, Bijeljince su pojačali Seid Zukić i Dalibor Kozić, sa pozajmica su se vratili golman Samed Hodžić (Sutjeska, Foča) i Marko Despotović (Tekstilac, Sutjeska).

Klub su napustili prvi strijelac Irfan Hadžić (prešao u mostarski Zrinjski), golman Mladen Lučić (Borac, Banjaluka), Tarik Isić (Čelik, Zenica), Josip Šantić (Sloboda, Tuzla), Ismar Hairlahović (Zrinjski, Mostar) i Stefan Barić (FV Ilertisen, Njemačka), tako da će tim Mladena Žižovića u poprilično izmijenjenom sastavu dočekati novu premijerligašku sezonu, ali prije svega nastup u kvalifikacijama za Ligu Evrope i dvomeč sa Spartakom iz Trnave.

Pripreme za Evropu, Radnik nadigrao Zvijezdu 09

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC