• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čokoladna torta od četiri sastojka

Autor mondo.rs

Sjajan recept za letnji desert - treba samo dobro da ga ohladite!

Ova poslastica ukusnija je od sladoleda, kad je jednom probate, pravićete je celog leta.

Sastojci:

350 grama keksa sa kakaom

360 mililitara slatke pavlake

90 grama slatke pavlake (odvojeno)

45 grama putera, istopljenog

350 grama tamne čokolade, izlomljene na kockice

Sveže maline ili borovnice za ukrašavanje

Priprema:

Keks sameljite u blenderu, dodajte istopljeni puter i pritisnite na dno posude, tako da formirate koru.

Slatku pavlaku mutite mikserom dok ne dobijete čvrst sneg.

Šest kašika slatke pavlake zagrevajte na pari, pa dodajte izlomljenu čokoladu, mešajući sve vreme, dok se sasvim ne istopi, a zatim polako sipajte otopljenu čokoladu u slatku pavlaku, mešajući dok se lepo ne sjedini.

Sipajte krem u modlu u kojoj je kora, i ostavite u frižideru da se hladi, 4 do 6 sati.

Služite uz dodatak voća.

Imate li vi neki dobar recept za "tortu na brzaka"?

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop