• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Iznenađenje za Novaka u Engleskoj: Tu je bila i ONA!

Autor mondo.rs

Najbolji teniser svijeta zaigrao je na egzibicionom turniru i poslije meča doživio prijatno iznenađenje.

Novak Đoković ponovo je na terenu!

Prvi teniser svijeta radno je proveo pauzu nakon Rolan Garosa, a ovog utorka odigrao je prvi meč od Pariza. Na egzibicionom turniru "Budls" u blizini Londona, Nole je odigrao meč u dva seta protiv mladog Čileanca Kristijana Garina (23) i pobijedio u dva seta (6:2, 6:4).

Na terenu je proveo dovoljno vremena da "osjeti" englesku travu poslije dugog perioda, u sklopu pripreme za Vimbldon, koji počinje 1. jula.

Poslije meča, Đoković se podsjetio svog prethodnog nastupa na istom mjestu i detalja koji je pratio njegov tadašnji meč.

"Pamtim da sam imao ovdje neke scene bez majice. Vidio sam danas sliku od prije pet-šest godina i bila je tu iza moje stolice jedna dama kojoj sam dao majicu. Ne znam da li je sada ovdje... O, evo je!", rekao je Đoković, pa se iznenadio kada je ugledao poznato lice.

"Mislio sam da ćete obući moju majicu", rekao je prijatno iznenađeni Novak, na šta mu je ona odgovorila iz loše da je htjela da ima zelenu, kakvu je nosio na današnjem meču.

"Znate, sada sam oženjen i otac sam, pa moram da zadržim neke stvari privatno i moramo da poštujemo moju suprugu, pa ne mogu da se skinem i poklonim vam majicu", nasmijao se Đoković.

"I da znate, tada je bila u pitanju samo majica", dodao je Novak kroz osmijeh.

Kada je vratio priču na tenis, Đoković je rekao da se kao i uvijek raduje predstojećem Vimbldonu i da ga dočekuje spreman.

"Poznato je da sam oduvijek sanjao da osvojim Vimbldon. Sa šest-sedam godina sam improvizovao taj trofej, zamišljao ga kako podižem pehar ispred ogledala..."

Čini se da sezonu na travi dočekuje u odličnom raspoloženju.

"Moja porodica je u Srbiji, bio sam tamo tokom pauze, trenirao sam, bio sam sa roditeljima i bile su to lijepe posjete, koje se ne događaju često. Imao sam šansu da radim i neke stvari mimo tenisa, ali naravno - radio sam nešto i u vezi sa tenisom, prije svega zbog trave, koja je sasvim drugačija podloga od šljake. Na travi se osjećam prirodno, već četvrti dan sam na njoj, treniram i veoma sam zadovoljan kako igram. Nadam se da ću moći da nastavim ovako", dodao je Đoković.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC