• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prva zvijezda plej-ofa između Toronta i Klipersa

Autor mondo.rs

Kavaj Lenard 2. jula će se sastati sa predstavnicima ekipe iz Los Anđelesa. Reptorsi vjeruju da imaju vrlo dobre šanse da ga zadrže.

Kavaj Lenard predvodio je Toronto Reptorse do prve titule u istoriji franšize, bilježivši prosječno 30,5 poena, 9,1 skokova 3,9 asistencija i 1,7 ukradenih lopti na 24 plej-of meča.

Pridošlica iz San Antonija time se za samo jednu sezonu isplatila jedinom NBA ligašu iz Kanade, ali sada je došao trenutak istine. Lenard je postao slobodan agent i od 1. jula u ponoć moći će da pregovara sa svim zainteresovanim timovima.

Među njima se ističu Los Anđeles Klipersi, ekipa iz njegovog rodnog grada, a prema nezvaničnim informacijama, njihov sastanak već je zakazan, za 2. jul.

Predsjednik Reptorsa Masai Udžiri rekao je da će u tom timu "poštovati svaku Lenardovu odluku", ali i da su prethodnih dana "imali kvalitetne razgovore" sa najkorisnijim igračem finalne serije protiv Golden Stejta (i njegovim ujakom, koji mu je ključni savjetnik), te da sa razlogom gaje uvjerenje da će Lenard prihvatiti ponudu Toronta.

Kanađani mogu da ga potpišu na pet godina za 190 miliona dolara, a svi ostali na četiri godine, za najviše 140 miliona.

Uz to, u Torontu već postoji šampionski tim, treba ga samo osvježiti i dopuniti, dok Klipersima i većini ostalih pretendenata na njegov potpis tek predstoji mukotrpan put do vrha - ako dovedu Lenarda.

"Naša organizacija se uvijek osjeća sigurnom u sebe i zato vjerujemo da će on produžiti ugovor. Ali, Kavaj je svoj čovjek i to je pokazao od prvog dana ovdje. Mi ćemo nastaviti da budemo mi. Znamo šta smo izgradili... Kavaj mi je rekao šta su mu prioriteti i za mene su to bile pozitivne informacije. Mislim da imamo iste ciljeve", izjavio je Udžiri.

"On je igrao za nas ove sezone i to je važan faktor. Imao je sjajno iskustvo ovdje i on će to sigurno uzeti u obzir", dodao je prvi operativac šampiona.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC