• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mijailović: Trinkijeriju ODREŠENE ruke, čekamo Evroligu

Autor mondo.rs

Predsednik Partizana optimista je u pogledu perspektive kluba, za koji kaže da se stabilizovao i na putu je povratka na pobedničke staze.

 Mijailović: Trinkijeriju ODREŠENE ruke, čekamo Evroligu Izvor: MONDO/Ivan Bogunović

Košarkaški klub Partizan NIS priredio je u hotelu "Radison kolekšn" koktel povodom završetka sezone, u kojoj je odbranjen Kup Koraća i napravljen korak napred u ostala tri takmičenja - ABA ligi, Evrokupu i domaćoj Superligi.

Zvanice je pozdravio predsednik crno-belih Ostoja Mijailović, a ključna vest - mada se na to pitanje nije posebno osvrnuo - jeste da Andrea Trinkijeri ostaje šef stručnog štaba, kao što je i predviđeno ugovorom do leta 2021.

"Dosta toga smo u ove dve godine uradili na svim poljima. Neki su možda očekivali bolje rezultate, ali moramo biti realni. Krenuli smo iz debelog minusa, stabilizovali klub, postavili uređen, moderan sistem, vratili legende, što mi je posebno drago... Imamo prijatelje u drugim sekcijama Partizana, svi smo velika porodica. Nema nikog od velikih partizanovaca ko je protiv ove uprave".

Rezime sezone 2018/19...

"Nismo imali sreće da uđemo u četvrtfinale Evrokupa. Od toga nas je delilo pola koša, ali navijači su prepoznali želju stručnog štaba i ekipe da vrate klub na nekadašnje staze i u Evrokupu smo bili treći klub po gledanosti".

ABA liga...

"Bili smo među četiri najbolje ekipe. U jednom delu je bilo i nepravdi prema našem klubu. Nismo to mnogo komentarisali, ali smo se kroz institucije borili i borićemo se da Partizan bude poštovaniji".

KLS...

"Nisam želeo da komentarišem ništa posle onakvog finala. Za mene je Partizan pobednik četvrte utakmice finala. Ne mogu da kažem da bi bio pobednik i u petoj, jer to niko od nas ne zna, ali svi smo videli šta se dogodilo do tada".


"Vajld kard" Evrolige...

"Nisam se oglašavao posle finala KLS, neki su mi i zamerili. Razlog je sutrašnji dan, kada očekujemo da se nešto desi. Ali kakva god da bude odluka Borda Evrolige, mi ništa nećemo izgubiti. Možemo samo da dobijemo".

"Imamo ime, istoriju, sistem, Arenu na pet godina kao svoju dvoranu, ozbiljan smo evropski klub i u svakom slučaju smo spremni da nastavimo dalje".

Prelazni rok i sledeća sezona...

"Andrea Trinkijeri i Nikola Lončar će selektirati tim za sledeću sezonu i imaće odrešene ruke od strane Upravnog odbora i predsednika kluba".

Finansije...

"Servisiramo obaveze i sporazume redovno, nemamo nijedan problem, nijedan spor pred BAT-om, uskoro ćemo rešiti i poreski dug, kao naš najveći problem. Partizanovci treba da znaju da nećemo u budućnosti imati nikakav mač nad vratom".


Navijači...

"Posebna zahvalnost ide navijačima koji su uvek uz Partizan. Imamo jednu od najedukovanijih publika. Mi u Areni pred 9.000 ljudi izgubimo od Zadra i sledeću utakmicu u 'Pioniru' imamo pune tribine".

Zahvalnost sponzorima, Republici Srbiji ("prepoznato da je Partizan brend od nacionalnog značaja") i završna reč...

"Cele sezone smo se borili na jednu loptu sa klubovima koji su imali mnogo veće budžete. Neke utakmice smo izgubili, neke pobedili".

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC