• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dejan Unčanin novi sportski direktor Borca!

Autori mondo.ba Autori Dragan Šutvić

''Ukoliko bude bar upola uspješan kao igrač, neće biti brige'', objavio je danas klub putem društvenih mreža.

Po završetku prošle takmičarske sezone odlučio je da kaže zbogom igračkoj karijeri, a već ga očekuju nove obaveze!

Doskorašnji rukometaš Borac m:tel-a Dejan Unčanin u narednom periodu obavljaće ulogu sportskog direktora kluba, saopšteno je danas iz Gospodske ulice.

U izjavi za MONDO, bivši član bekovske linije ''crveno-plavih'' istakao je da se sve, ipak, vrlo brzo odigralo.

''Sve se izdešavalo u proteklih par dana. Iskren da budem, imao sam i neke druge planove, ali je uprava kluba procijenila da mogu dati doprinos razvoju i funkcionisanju kluba obavljajući ovu funkciju. Nakon prespavane noći, prihvatio sam ponudu, zadovoljstvo je obostrano, pa ćemo vidjeti šta i kako dalje. Moraćemo u hodu rješavati neke stvari. S obzirom na moju bogatu inostranu karijeru, neće nam faliti sparing partnera, a vjerujem ni pojačanja kako bismo popunili deficitarne pozicije i vjerujem da ćemo spremno dočekati narednu sezonu. Trudićemo se, svakako, svi zajedno da dignemo klub na stepenicu više i na igračkom i na cjelokupnom, klupskom nivou'', rekao je Unčanin na početku razgovora za naš portal.

Najiskusniji pojedinac u Borčevom dresu u proteklih nekoliko sezona biće usko vezan za prvi tim, ali će, ujedno, raditi poslove koordinatora za mlađe selekcije.

''Vjerovatno su u klubu procijenili da ja imam živaca za rad sa djecom nakon što trpim svoju, pa su mi i ovo povjerili'', naveo je Unčanin u šaljivom tonu, a potom istakao:

''Da, uloga će mi biti i praćenje rada omladinskih selekcija. Znate i sami da smo tu imali velikih problema, pogotovo sa terminima, međutim od ovog ljeta se situacija već drastično mijenja. Dobili smo značajan broj termina za rad, druga i treća ekipa imaju po pet, a mlađi tri do četiri, tako da ćemo i tu dodati gas. Vaš medij je već objavio informaciju da će ubuduće članarine u klubu biti besplatne, što je, takođe, veliki iskorak, a počinje i upis u školu rukometa za djecu rođenu 2006. i 2007. godine. Sa djecom će se raditi veoma kvalitetno, tako da ako neko od roditelja ovo pročita, ima jasnu sliku gdje da upiše dijete kako bi se bavilo sportom. Vjerujem da će dobar dio te djece da zavoli rukomet i da će neko od njih steći ime u svijetu ovog sporta kako ovdje, tako i šire. Ako bude interesovanja, upisivaće se i djeca rođena 2008. i 2009. godine, ali o tom – potom'', zaključio je Unčanin.

Unčanin je rođen 30. marta 1977. godine u Banjaluci, a karijeru je počeo davne 1990. godine upravo u crveno-plavom taboru. Godinama kasnije, rukometni put ga je odveo u Vrbas, Partizan, Lovćen, Sintelon... a kasnije je igrao u Italiji za Konversano i Torgler Grup, potom u Švajcarskoj za Vintertur, a nastupao je i u Grčkoj, Španiji, Izraelu...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC