• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lalatović MRZI Instagram: To je pres**avanje!

Autor mondo.rs

"Šta treba, da gledam kako neka devojka "pući" usne u koje je ugradila silikone?", u svom stilu je rekao Nenad Lalatović koji je očigledno veliki protivnik društvenih mreža.

 Lalatović MRZI Instagram: To je pres**avanje! Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Sve više fudbalera koristi društvene mreže, pre svega Instagram i Facebook, dok je u dobrom delu Evrope "zaživeo" i Twitter na kome su igrači u bližem kontaktu s navijačima.

Zanimljivo je da postoje i treneri koji ih koriste, neki da bi proveravali svoje fudbalere, a neki da bi podelili svoje misli nakon utakmica, međutim tamo nećete videti i Nenada Lalatovića koji je u intervjuu za "Glas Srpske" otkrio da je veliki protivnim društvenih mreža.

U opširnom intervjuu u kom se dotakao perioda karijere u Crvenoj zvezdi, novi trener Vojvodine imao je prilično živopisan komentar na temu socijalnih kanala.

"Nemam ni Facebook ni Instagram, jer jednostavno ne mogu da podnesem nečija pre**ravanja!", kazao je Lalatović i objasnio šta misli pod tim.

"Šta treba, da gledam kako neka devojka 'pući' usne u koje je ugradila silikone ili kako neki lik pokazuje sat, ključeve skupih kola ili kako jede biftek? Ne mogu da shvatim da se ljudi takmiče ko će imati više tih lajkova. To mi jednostavno ne treba".

Prethodno je Nenad Lalatović za MONDO govorio i o komentarima na portalima kazavši da ih ne čita i da ga ne zanimaju, dok je mnogo toga zanimljivog ispričao i u podkastu "Sve u 16".

Ukoliko još niste pogledali epizodu sa njim, toplo vam preporučujemo.

Mondo podcast Sve u 16, gost Nenad Lalatović
Izvor: MONDO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC