• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Savo Milošević: PONOS zbog Jovića, dete iz mog sela...

Autor mondo.rs

"Ima njih još dosta u Partizanu, Zvezdi, po Srbiji, a ovo su sad konkretni rezultati", poručio je trener Partizana.

Osećaju ponos navijači Crvene zvezde što je njihov bivši "đak" stigao čak do dresa Real Madrida, ali ne samo oni - osmeh je na licu i trenera Partizana.

Savo Milošević od malih nogu poznaje Luku Jovića, pomogao je njegovom ocu u najtežim danima, ali i mnogim klincima iz Republike Srpske, mada o tome ne želi mnogo da govori, a jedna od dobrih stvari koju radi jesu i turniri mlađih kategorija.


Idejni je tvorac Kupa prijateljstva koji se tradicionalno održava već četiri godine u Bijeljini, a na njemu stasavaju neki novi veliki fudbaleri.

"Posebno sam ponosan na prelazni rok u Evropi, Jović je otišao u Real Madrid, to je dete iz mog sela, zamenio ga je Joveljić u Frankfurtu, takođe momak sa ovih prostora", kazao je Savo Milošević.

"To su sve momci koji su prošli kroz naše turnire koje godinama organizujemo i 500 puta sam ponovio koliko je bitno da ti momci dobiju šansu".

Izvor: MN PRESS

Kao trener Partizana već je dao šansu nekim "klicima" da se pokažu, u najvažnijim utakmicama prošle sezone zaigrao je Lazar Pavlović, dok se očekuje da i u narednoj sezoni mnogi biseri crno-belih zaigraju za prvi tim.

"Ima njih još dosta u Partizanu, Zvezdi, po Srbiji, a ovo su sad konkretni rezultati. Neću da budem ni prepotentan i arogantan da je to sve zbog mog turnira, ali je sigurno svima njima bio dobar podstrek. To nam je bio cilj i već ovog momenta je ispunjen", zaključio je Milošević koji je sa svojim Partizanom gostovao Zvijezdi 09 i upisao prvu pobedu na pripremama. 

Posle utakmice govorio je i o potencijalnim pojačanjima, računa da će ih doći 4-5.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC