Apple i Google uzeli kvadrat, Huawei prešao na krug?!

Autor:

Različiti koncepti novih telefona i iznenađujuća promena za kinesku kompaniju.

0
A- A A+

Huawei je za Mate 20, Mate 20 Pro i Mate 20 X kameru uokvirio kvadratnim oblikom, koji su sad prihvatili Google za svoje Pixel 4 i Pixel 4 XL modele, ali i Apple za svoje iPhone XI, iPhone XI Max i naslednika iPhone XR modela.

Pročitajte i ovo: Budućnost su CELI ekrani, bez rupa, ali s kamerom ispod

S druge strane, izgleda da je Huawei napustio koncept kvadrata i kao Motorola rešio da novu višestruku kameru poređa u krug, kao što na to ukazuje navodni stakleni panel, koji je procureo u javnost posredstvom PhoneArena sajta, a predstavlja Huawei Mate 30 leđa. Zanimljivo je kako se koncepti ovih proizvođača često susreću i razilaze, a da li ćemo krajem septembra zaista videti kameru novog Mate-a 30 u krugu (tad bi telefon trebalo da bude predstavljen) saznaćemo vrlo brzo, pošto očekujemo nova curenja i nove navodno tačne podatke.

S druge strane, Samsung će za Note seriju primeniti koncept kamere sličan Huawei P seriji, ali i svojoj Galaxy A seriji, a ako želite više da znate o dosadašnjim Note 10 i Huawei Mate 30 otkrićima - klik na njihove linkove i javite nam svoje utiske o ovim dizajnerskim promenama na telefonima!

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Ostale vijesti