• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

IMAJU HIT: FLAGSHIP po nižoj ceni, uz TOP funkcije

Autor mondo.rs

Nekako, LG G8 ThinQ nije pogodio metu, ali je dobra stvar što LG ne odustaje i stiže nam LG G8S ThinQ model, koji bi trebalo da ispegla stvari.

 IMAJU HIT: FLAGSHIP po nižoj ceni, uz TOP funkcije Izvor: MONDO / LG

Najava LG G8 ThinQ modela na MONDU prošla je veoma dobro, pogledajte i naše društvene mreže, pa će vam to lako biti jasno, ali nekako taj telefon nije napravio ono što je LG očekivao od njega - pomak nabolje u prodaji. Sad nam stiže osvežena verzija LG G8S ThinQ, za koju je najvažnije odmah na početku naglasiti da će biti niže cene!

Ovaj model od 28. juna u prodaji je u Aziji, a 2. jula je najavljeno da će se naći u prodaji širom sveta. Kako smo nezvanično imali priliku da saznamo, LG G8S bi trebalo da se prodaje i kod nas, a cena nije najavljena, jer će ona varirati od regiona do regiona. LG G8S ThinQ ima 6.21 inč velik ekran OLED tipa, Full HD+ rezolucije. Unutra je Snapdragon 855 čipset, a baterija kapaciteta 3.550 mAh puni se po Quick Charge 3.0 standardu brzinom od 18 vati (W).

Trostruka kamera pozadi sastavljena je od glavne kamere rezolucije 12 megapiksela, uz koju je ultraširoki objektiv (13 MPx) i još jedna telefoto rezolucije 12 megapiksela. Spreda je tzv. Z KAMERA sa ToF opcijom i dodatnim senzorom rezolucije osam megapiksela. I LG G8S ThinQ podržava gestikulaciju iznad ekrana u vazduhu, pa tako možete da pojačavate ili utišavate zvuk, otključate telefon bez dodira i slično.

Unutra je još i 6 GB RAM-a i 128 GB memorije sa microSD slotom i Dual SIM podrškom. Sve uobičajene bežične veze se podrazumevaju, uključujući 4G i još i klasičan 3.5 mm ulaz za slušalice.

Više detalja o telefonu pronaći ćete na zvaničnom linku, a cenu ćemo objaviti kad stigne konačna potvrda o dostupnosti LG G8S ThinQ u Srbiji.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS