• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lalatović debitovao na klupi Voše - 8 GOLOVA

Autor mondo.rs

"Jednostavno, sve je bilo besprijekorno i za svaku pohvalu", kazao je stari-novi trener Vojvodine.

 FK Vojvodina Debitovao Nenad Lalatovi' Izvor: MN PRESS

Ubjedljivo!

Nenad Lalatović je tek desetak dana na klupi Vojvodine, u svom drugom mandatu, ali odmah u startu je nametnuo odličan ritam što se pokazalo u prvoj pripremnoj utakmici u Sloveniji.

Vojvodina je deklasirala ekipu Brežice rezultatom 8:1 (1:1), uz fantastičnu partiju Ognjena Đuričina koji je ušao u nastavku i postigao četiri gola. Osim njega u strijelce su se upisali Čović, Milojević i Matić, odnosno viđen je i jedan autogol Slovenaca.

Šef struke "stare dame" nije krio zadovoljstvo ovakvim početkom u Termama Čatež, posebno jer je u sastavu bilo mnogo novajlija.

"Generalno mogu biti zadovoljan izdanjem ekipe na ovoj utakmici, posebno u drugom poluvremenu. U prvom poluvremenu, igralo je dosta mladih igrača, za koje se vidi da im je potrebno vrijeme kako bi se nametnuli i vodili igru Vojvodine, tako da i klub i navijači za njih moraju da imaju strpljenja, jer meni je prioritet da Vojvodinu vratim na evropsku scenu", kazao je on i dodao:


"Što se tiče drugog dijela utakmice, suvišno je bilo šta komentarisati. Dali smo sedam golova, igrali visok presing svih 45 minuta, dominirali, imali dobru duel igru, ubacivali se iz drugog plana, imali završnicu… Jednostavno, sve je bilo besprijekorno i za svaku pohvalu".

Iz ovoga se možda može zaključiti da će Vojvodina, uprkos velikom broju talentovanih igrača, ipak igru bazirati na iskusnijim igračima koji su stigli ovog ljeta.

VOJVODINA: Rockov (od 46. Simić) – Lazarević (od 46. Stojković), Đurić (od 46. Veselinović), Vasiljević (od 46. Saničanin), Vučić (od 46. Devetak) – Topić (od 46. Drinčić), Đurišić (od 46. Milojević) – Nešković, Zukić (od 46. Bojić), Kokir (od 46. Đuričin) – Čović (od 46. Matić).

Pogledajte i gostovanje Nenada Lalatovića u MONDO podkastu "Sve u 16".

Mondo podcast Sve u 16, gost Nenad Lalatović
Izvor: MONDO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC