Igokea je tek KRENULA, mete Rebić i Mićović

Dvojac koji je prošle godine nosio dres Mornara mogao bi pojačati ekipu Aleksandra Trifunovića, saznaje MONDO.

Igokea je tek KRENULA, mete Rebić i Mićović Foto: ABA liga/Budućnost VOLI

Igokea je u četvrtak dovela nekadašnjeg plejmejkera „vječitih“, Aleksandra Cvetkovića, a u redove ekipe iz Republike Srpske uskoro bi mogao da dođe još jedan košarkaš koji je nosio dres Crvene zvezde.

Igokea je zainteresovana za Nikolu Rebića, nekadašnjeg pleja crveno-bijelih koji je nakon odlaska sa Malog Kalemegdana 2016. godine nosio dres Mege, Bilbaa, te prošlu sezonu proveo u Mornaru iz Bara, saznaje MONDO.

Rebiću je istekao ugovor sa crnogorskim vicešampionom koji ne računa na njega jer je u međuvremenu krenuo sa pravljenjem novog, ambicioznog tima i već doveo pet pojačanja - Seada Šehovića, Milka Bjelicu, Damira Markotu, Dereka Nidama i Brensisa Rajli-Rosa.

I Igokea je u prosecu stvaranja novog tima jer su pod ugovorom ostali samo Marko Luković, Sava Lešić i mladi Dalibor Ilić, a doveden je zasad samo Aleksandar Cvetković.

Novica Veličković Strahinja Mićović KK Partizan Mornar Foto: MN Press

Popunjavanje rostera trebalo di da se nastavi dolaskom Rebića, a osim njega, prema saznanjima MONDA, Igokea želi i njegovog prošlogodišnjeg saigrača, Strahinju Mićovića, kojem je takođe istekao ugovor sa Baranima.

Dvadesetsedmogodišnjem krilnom centru bi to bio povratak u Igokeu, čiji dres je nosio u sezoni 2016/17, nakon čega je otišao u Mornar, gdje je proveo posljednje dvije sezone.

Prije Mornara i Igokee igrao je za Borac iz Čačka, FMP, OKK Beograd i BKK Radnički.

Tagovi:

Ostale vijesti