• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Morati: Ikardi je bolji od Džeke i Lukakua

Autor mondo.ba

Nekadašnji prvi čovjek milanskog Intera Masimo Morati govorio je o predstojećoj sezoni u Seriji A, dotakavši se između ostalih i mogućeg transfera Edina Džeke na "Đuzepe Meacu".

Masimo Morati je bio vlasnik i predsjednik neroazura od 1995. do 2013. godine i u razgovoru za italijanske medije se osvrnuo na predstojeću sezonu u prvenstvu Italije. 

"Juventus će početi kao favorit, ali Inter je počeo da stvara veliki tim pod vođstvom trenera Antonija Kontea. Slučaj Maura Ikardija je komplikovaniji nego u periodu kad sam bio predsjednik kluba. Mišljenja sam da je Argentinac bolji od Edina Džeke i Romelua Lukakua iako su obojica odlični napadači.Jedan je veliki talenat, a drugi ima izvanredne fizičke predispozicije. Ako Ikardi ode u Juventus, postaće super tim. Ono što je govorio po društvenim mrežama me ne interesuje već ono što kaže na terenu i trenzima", rekao je Morati.

Potom je nekadašnji predsjednika Intera dao svoj sud o novom treneru i sastavu "neroazura"...

"Konte? Njegova prošlost se ne računa. Veliki je profesionalac što je dokazao u Čelsiju i nacionalnom timu. Najveće pojačanje dosad je Dijego Godin. On je lider i odbrana će biti nevjerovatna s njim. Samir Handanović, Milan Škrinjar, Stefan De Fraj i Godin su sjajni čak i za Ligu šampiona. Konte sada ima najjaču odbranu u Seriji A. Sviđa mi se i Nikola Barela, odnosno njegova odlučnost. Takođe i Stefano Sensi. Obojica su mladi i biće od pomoći. Lautaro Martinez? Vidim ga više kao drugog napadača, nego istinskog centarfora", analizirao je bivši prvi čovjek Intera.

Pod njegovim vođstvom, Inter je osvojio Kup UEFA (1998), četiri titule šampiona (2006, 2007, 2008, 2009), tri Kupa Italije (2005, 2006, 2011), tri Superkupa Italije (2005, 2006, 2008) i Ligu šampiona (2010.)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC