• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Junajtedova ofanziva - Sergej je zamena za Pogbu!

Autor mondo.rs

Nakon najava ponude za Pogbu, sprema se zamena za Francuza, "crveni đavoli“ krenuli u ofanzivu na Srbina.

Mančester junajted je odlučio – Sergej Milinković-Savić je glavna meta u ovom prelaznom roku.

Naime, prema pisanjima italijanskog "Mediaseta“, Englezi su ušli u pregovore sa Lacijom. Oni u Srbinu vide zamenu za Pola Pogbu, koji je na izlaznim vratima, a današnje priče o ponudi Real Madrida dodatno su potkrepile čitavu situaciju.

Izvor: MN PRESS


Rimljani su, ipak, zacepili cenu od 100 miliona evra, neće pustiti jednog od svojih glavnih igrača za manje od toga, a svesni su da klub sa "Old Traforda“ ima resurse da to isplati.

Ed Vudvord je "jurio“ Sergeja još prošlog leta, ali Iglji Tare nije bio voljan da ga pusti jer je smatrao da ne može da nađe odgovarajuću zamenu, a ni engleski klub nije bio spreman da izdvoji 120 miliona koliko su Italijani tražili.


Sada je cena nešto niža, srpski reprezentativac je imao nešto slabiju sezonu nego što je to bila ona koja je prethodila Svetskom prvenstvu u Rusiji, pa je i to uticalo na mali tržišni pad.

I dalje, jasno je da bi on bio veliko pojačanje za Junajted, pogotovo ukoliko nastavi da igra u formi u kojoj je završio sezonu, kada je ponovo počeo da igra na visokom nivou na koji je navikao javnost.

Budućnost ovog posla zavisi od transfera Pogbe, činjenica da su ušli u pregovore direktno ukazuje na to da "đavoli“ sede za još jednim pregovaračkim stolom.

Ponuda za Milinkovića-Savića bi isto tako značila i da bi u potencijalnom "dilu“ sa Madriđanima verovatnije uzeli Gereta Bejla, s obzirom da će Srbin pojačati konkurenciju u veznom redu.

Junajted neće tu završiti prelazni rok, Ser Aleks Ferguson im je, prema navodima britanskih medija, "naredio“ da dovedu i Harija Megvajera. Defanzivac bi poptuno promenio strukturu tima, pogotovo odbrambene linije, a svakako da bi taj transfer ukazao na želju da se vrate u društvo najboljih.

U klub je već stigao Aron Van-Bisaka, kao jedno od najzvučnijih pojačanja u Engleskoj, a u slučaju dogovora sa Sergejem možda bi u opasnosti bio i engleski rekord u visini obeštećenja.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC