• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mesi: Kopa Amerika je namještena da Brazil osvoji!

Autor mondo.rs

Nakon završetka učešća na prvenstvu Južne Amerike, najbolji fudbaler današnjice oštro je kritikovao organizaciju turnira...

Lionel Mesi je razočaran dešavanjima na Kopa Amerika, sinoć je sa Argentinom uspio da osvoji treće mjesto u pobjedi nad Čileom 2:1, ali imao je šta da zamjeri organizaciji.

Naime, on je poslije utakmice u miks zoni odgovarao na pitanja novinara, najinteresantnija su se ticala činjenice da je juče dobio svoj drugi crveni karton u karijeri, a napadač je bio vidno revoltiran povodom svega što mu se desilo tokom trajanja takmičenja.


On smatra da bi za situaciju u kojoj je isključen dovoljan bio i žuti karton za obojicu fudbalera – njega i Garija Medela – ali da ga ne čudi takva odluka jer sumnja u suđenje na matičnom kontinentu.

"Možda smo i zaslužili isključenje, možda su moje riječi imale uticaja, a možda se sve desilo zbog nekog naređenja "odozgo" kako bih ja bio kažnjen na neki način. Najvažnije je da je tim uspješno završio turnir", rekao je Mesi poslije meča.

Fudbaler Barselone nije prisustvovao ceremoniji dodjele medalja, smatra da je korupcija previše upletena u čitav turnir i da bi stvari trebalo da se promjene iz korjena.

"Nema potrebe da budemo dio korupcije, zbog koje smo ispaštali tokom čitavog turnira. Osjetili smo da nas ne poštuju, zaslužili smo da odemo dalje, uđemo u finale, ali nisu nam dopustili", bio je oštar kapiten Argentine.


Njega je najviše pogodilo to što su sudije naklonjene domaćinu Brazilu, te smatra da nije bilo ni potrebe za takmičenjem s obzirom da se zna ko će osvojiti.

"Kopa Amerika je namještena da Brazil osvoji. Ja se nadam da sudije i VAR tehnologija neće uticati na utakmicu i da će dopustiti Peruu da bude ravnopravan rival u finalu, ali male su šanse da se to desi", zaključio je Leo Mesi.

On se još jednom sa reprezentativne akcije vraća bez zlata, ostalo mu je malo šansi da u dresu sa državnim grbom osvoji trofej, ali čini se da neće odustati.

Finale Kope je na programu večeras od 22 časa, sastaće se Brazil i Peru na "Marakani", a vidjećemo koliko su istinite riječi najboljeg fudbalera svijeta.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC