• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Obradović: PONOSAN sam zbog Gudurića

Autor mondo.rs

Legendarni trener zadovoljan načinom na koji se ekipa pojačala, dopada mu se što pravi igrače za najjaču košarkašku ligu sveta...

 Zeljko-Obradovic-Ponosan-sam-sto-saljem-igrace-u-NBA Izvor: MN PRESS

Fenerbahče Željka Obradovića je pre nekoliko dana dobio veliko pojačanje u vidu Nanda de Koloa, što je jasan pokazatelj da klub nastavlja da se takmiči u Evropi sa najvišim ambicijama.


U njegovom interjvuu za "Bein sports", srpski trener je izjavio da je tim na dobrom putu i da je jasno kakvo je pojačanje pristiglo u klub.

"Mi smo ekipa koja teži najvišim ciljevima i nadmetanju sa svakim protivnikom. Siguran sam da svi u svetu košarke znaju koliko je Nando dobar igrač, a ja sam presrećan što će odsad igrati za mene", rekao je Obradović.

"Žoc" je za šest sezona koliko je u Feneru uspeo da "stvori" čak sedam igrača dovoljno kvalitetnih da se okušaju u NBA, poslednji primer je Marko Gudurić, koji će od naredne sezone nositi dres Memfis Grizlisa.

Činjenica je da iskusni strateg radi vrhunski posao, kako u formiranju košarkaša, tako i u ostvarivanju rezultata, a kaže da je zadovoljan što njegovi puleni na kraju završe "preko bare".

Izvor: MN PRESS


"Nemam što da budem nesrećan zato što odlaze. Možda je Gudurić otišao na iznenađujući način, ali je u potpunosti zaslužio da se okuša u Americi. Definitivno sam veoma ponosan što šaljem igrače u NBA, želim im sve najbolje u nastavku karijere", zaključio je Srbin.

Obradović je u Turskoj od 2013. godine, osvojio je i jednu Evroligu sa Fenerbahčeom, a svake godine je njegov tim jedan od glavnih pretendenata na postolje u najjačem evropskom takmičenju.

Takva će biti situacija i sledeće godine, pogotovo sa pojačanjem u vidu De Koloa, a ukoliko uspeju da odu "do kraja", obezbedili bi srpskom treneru desetu titulu šampiona Evrope u karijeri.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC