• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vidal podržao Mesija: Sudije ne znaju da koriste VAR

Autor mondo.rs

Saigrač iz kluba stao na Mesijevu stranu, osuo oštru paljbu po fudbalskom savezu Južne Amerike...

Nakon jučerašnje utakmice za treće mesto na Kopa Americi, fudbalski svet je ostao podeljen po pitanju suđenja i isključenja koja su zaradili Leo Mesi i Gari Medel.

Ekipe su na turniru uglavnom nezadovoljne deljenjem pravde, a jedan od najpoznatijih igrača tog dela sveta Arturo Vidal dodatno je uzburkao strasti kritikovanjem CONMEBOL-a (južnoameričkog pandana UEFA).

On je imao zamerki na upotrebu VAR-a, španska "Marka" prenosi da je rekao da smatra da se na takmičenju ova tehnologija ne koristi na isti način kao i u Evropi, a takođe misli da je čitava organizacija loše odrađena.

"U Južnoj Americi još moraju da uče kako da koriste video tehnologiju, koriste je na potpuno drugačije nego u evropi i to ne na bolji način. Uopšte mi se ne dopada organizacija turnira, pred meč sa Kolumbijom smo bili smešteni u hotelu koji je udaljen dva sata od stadiona, to je previše", kritičan je bio Čileanac.

Vezista je podržao svog saigrača iz Barselone u stavovima koje je ovaj izneo nakon susreta, rekavši da su sudije previše toga sebi dale za pravo i da Brazil ima podršku arbitara od samog početka takmičenja.

"Mislim da je Argentina zaslužila bolju protekciju na meču sa Brazilom, to nije bilo pošteno. Juče je sudija želeo da bude važniji od igre, kako je mogao da isključi oba kapitena zbog "gurkanja"? Nisu čak ni dodirnuli lica jedan drugom, to nije bilo dovoljno za crvene kartone", zaključio je Vidal.

On sa Čileom nije uspeo da po drugi put zaredom odbrani titulu prvaka kontinenta, ovaj put su ostali čak i bez medalje, a sad se okreće obavezama u klubu, gde će u Barseloni imati još jaču konkurenciju, s obzirom da je u klub stigao i Frenki de Jong.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC