• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Totenhem ponovo troši - vezista Reala za rekonstrukciju

Autor mondo.rs

"Pijevci" na putu ka rekonstrukciji, da li će biti pretendenti na titulu u Engleskoj?

Totenhem je odlučio da troši ovog ljeta, isplanirali su pojačavanje veznog reda i na dobrom su putu da ga potpuno renoviraju.

Naime, prema pisanjima španskih i britanskih medija, oni su blizu realizacije posla sa Real Madridom kojim bi Dani Sebaljos prešao u njihove redove. Već duže vrijeme je mladi vezista na meti Poketinove ekipe, ima kvalitete za "Ostrvo", a izgleda da će uskoro i dobiti priliku za dokazivanje.


On je na minulom prvenstvu Evrope za mlađe od 21 godine nastupio za osvajače, igrao je veoma važnu ulogu u osvajanju trofeja, pa bi sada mogao da naplati dobre partije.


U "los blankosima" je dosad dobijao malo šansi, uglavnom u manje važnim mečevima, a očito je da zaslužuje minute, s obzirom na kvalitet.

Englezi su nakon pauze od tri prelazna roka odlučili da se aktiviraju, pristigao je Tongi Ndombele, a osmorici igrača je poručeno da mogu da traže novi klub. Sebaljos bi tako bio dio rekonstrukcije, jasno je da klubu ne nedostaje mnogo da bi osvojili neki pehar, a španski fudbaler svakako ima iskustva u prisvajanju odličja.

Poketino bi tako mogao da pokupi ono najbolje sa završene evropske smotre za mlade, on bi pored Realovog igrača volio i Danija Olma, pa bi na taj način "pijevci" osvježili tim latino notama.

Ukoliko dođe do ovog transfera, postavlja se pitanje da li će u suprotnom pravcu krenuti Kristijan Eriksen, Madriđani bi voleli da ga vide u belom, a ovaj posao bi mogao da otvori vrata pregovorima mogućeg prelaska Danca na "Santijago Bernabeu".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC