• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vujaklija i(li) Odita u Borcu?

Autori mondo.ba Autori Dragan Šutvić

''U utorak ili srijedu bi trebalo da imamo zvanične informacije'', rekao je tim-menadžer Borca Branislav Krunić u izjavi za MONDO.

 Vujaklija Odita pojacanja Borac Izvor: MN PRESS

Banjalučki Borac je na pripremama na Zlatiboru imao mnogo problema sa realizacijom, s obzirom da na posljednje tri utakmice na srpskoj planini, u duelima sa srpskim superligašima Napretkom iz Kruševca, Mladosti iz Lučana i Radnikom iz Surdulice nije uspio da zatrese mrežu rivala.

Bio je to alarm za uzbunu stručnom štabu na čelu sa Branislavom Krunićem koji je i sam, tokom boravka na Zlatiboru, istakao da je ekipi potreban još jedan klasični napadač koji bi bio pojačanje u punom smislu te riječi.

Pojavila se informacija da bi, s tim u vezi, crveno-plavu opremu mogli da zaduže Srđan Vujaklija ili Obiora Odita, što je za MONDO potvrdio i sam Krunić.

''Za sada je to jedina informacija, sutra ili prekosutra bi trebalo da znamo nešto konkretnije, odnosno da imamo neke zvanične podatke. Vrlo je vjerovatno da bi u ovom trenutku stigao jedan od njih jer su dvojica puno s obzirom da se radi o stranim igračima u našoj ligi'', rekao je Krunić.

Srđan Vujaklija rođen je 1988. godine u Novom Sadu, u prošloj sezoni je nosio dres srpskog superligaša Proletera iz rodnog grada, a u Srbiji je još, između ostalog, nastupao za Crvenu zvezdu, subotički Spartak i Borac iz Čačka.

Izvor: MN PRESS

Obiora Odita (rođen 1983. godine) trenutno nastupa za Mladost iz Lučana, a bio je i jedini strijelac u duelu sa ''crveno-plavima'' u test-utakmici.

Ovdašnjoj javnosti najpoznatiji je kao nekadašnji fudbaler Partizana, sa kojim je svojevremeno igrao u šesnaestini finala Kupa UEFA.

Pored ''crno-bijelih'', igrao je i za Javor iz Ivanjice, Al Ain iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, belgijski Vesterlo, kineski Tijanđin, kazahstanski Taraz...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC