• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Oremuš: Seltik pokazao klasu

Autori mondo.ba Autori Fena

Fudbaler koji je ovog ljeta stigao u tim sa Koševa poentirao je za vođstvo, međutim aktuelni šampion BiH nije uspio da izbori pozitivan rezultat pred revanš na Seltik Parku.

Fudbaleri Sarajeva večeras su u prvom meču prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona izgubili od škotskog velikana Seltika s 3:1, a novi igrač Sarajeva Mirko Oremuš postigao je prvenac za svoj novi tim.

Oremuš je nakon meča istakao da je veoma srećan što je u debiju za Sarajevo postigao pogodak, te što je Sarajevo pokazalo dobar fudbal protiv renomiranog protivnika.

 "Igrali smo protiv odlične ekipe koja redovno nastupa u evropskim takmičenjima i mogu biti zadovoljan kako smo odgovorili na ovaj izazov. Bilo je za očekivati da će oni diktirati tempo, a mi smo imali nekoliko dobrih kontranapada koje,  nažalost, nismo uspjeli iskoristiti. Ipak, mislim da smo pred navijačima pokazali da se nismo prepali i zahvaljujem im se na sjajnoj podršci", rekao je Oremuš.

Dodaje da su igrači Seltika došli do preokreta zahvaljujući individualnom kvalitetu, što se najbolje vidjelo kod njihovog prvog i drugog gola.

"Pokazali su klasu i ja im čestitam. U revanšu će nam biti teže, oni će se osjećati ugodnije na svom terenu, ali ta utakmica će biti sjajno iskustvo za nas. Moramo se postaviti kao večaras od prvog minuta, dati sve od sebe da bi na kraju bili zadovoljni", zaključio je Oremuš.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC