• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jajce podržalo Banjaluku u trci za EPK 2024

Autor SRNA

Grad Jajce i službeno je podržao kandidaturu Banjaluke za evropsku prijestonicu kulture 2024. godine, te potvrdio da će kao grad-partner, učestvovati u najambicioznijem projektu iz oblasti kulture ikad pokrenutom u Banjaluci.

Iz banjalučke Gradske uprave podjsećaju da je sličnu odluku ranije donio grad Bihać, koji će, takođe, učestvovati u ovom projektu, kao grad-partner.

Poslije ranijih najava, Opštinski savjet Jajce je donio i formalnu odluku o tome da će, kao partner, učestvovati u banjalučkoj kandidaturi.

Iz Gradske uprave navode da su o ovome članove Tima za kandidaturu Banjaluke za evropsku prijestonicu kulture na jučerašnjem sastanku informisali predstavnici kulturne scene Jajca.

Tokom tog sastanka, kojem su prisustvovali i predstavnici grada Bihaća, bilo je riječi o finaliziranju umjetničkog programa sa kojim ova tri grada izlaze pred Panel Evropske Komisije 24. septembra.

Na sastanku je dogovoreno pet velikih i niz projekata srednjeg i malog obima, kao i saradnja na institucionalnom nivou, ali i povezivanje nezavisnih scena ovih gradova.

Rok za predaju aplikacione knjige je 24. avgust.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop