• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan POLOŽIO protiv Bordoa: Zaplesali Suma i Sadik!

Autor mondo.rs

Crno-beli upisali pobedu u Klagenfurtu protiv Bordoa uz odličnu partiju Sejdube Sume koji bi mogao da bude najveće pojačanje kluba ovog leta. Ni blizu onog "starog" - bio je raspoložen, agresivan i pun samopouzdanja. Pogodio i novajlija!

 Partizan-Bordo 2:1

Prošlo je tačno dve godine od promocije Sejdube Sume u dresu Partizana kada je "žonglirao" pred publikom u Humskoj, ali su navijači čekali i čekali da slične poteze ponovi na utakmicama - odnosno da opravda novac uložen u njega.

Kada se učinilo da je vreme za rastanak - Sumi je novi život "udahnuo" Milošević, pokazao mu da veruje u njega, poverio mu ulogu plemejkera i to za sada izgleda vrlo dobro!

Isti eptiteti mogli i da se dopišu i celokupnom izdanju crno-belih u Klagenfurtu protiv najtežeg rivala u dosadašnjem delu priprema, koja je za razliku od meča sa Olimpijom mogla da se "pročita" i u rezultatu utakmice.

PARTIZAN - BORDO 2:1 (1:0)
/Sadik 42, Smiljanić 78 - Brijan 82/

Omaleni fudbaler iz Gvineje "plesao" je na terenu protiv Bordoa pošto je vukao konce u igri svog tima i s golom spojio novajliju Umara Sadika u 42. minutu, dok je u još nekoliko situacija pokazao da nije više "onaj stari".

Bio je agresivan, motivisan, raspoložen i pun samopouzdanja.

U nastavku su "grizli" mladi Stevanović i Pavlović, dok se u strelce upisao najiskusniji na terenu - Milan "Lola" Smiljanić kada je u 78. minutu "zakucao" loptu posle kornera.

Žirondinci su u 82. minutu preko Brijana postigli utešni pogodak u Klagenfurtu.

Pozitivan utisak na utakmici ostavili su Bojan Ostojić i Strahinja Pavlović, koji su gotovo bez greške odigrali svih 90 minuta, dok je za pohvalu bila i partija Aleksandra Šćekića, dok se svakako više očekuje od Zorana Tošića i Đorđa Ivanovića.

Zanimljivo je da na današnjem meču ni na klupi nije bio Rikardo Gomeš što je nagoveštaj da bi veoma brzo mogao da se desi njegov transfer.

Videćemo da li će uspeti da ga dostojno zameni pozajmljeni napadač iz Rome, nigerijski špic Umar Sadik, koji se na prvoj pravoj "premijeri" kretao odlično, otvarao po loptu, dok je za njega važno i što je odmah postigao gol.

Naredni meč na pripremama Partizan igra u subotu protiv Pakšija.

- SASTAVI -

PARTIZAN: Stojković (od 60. N. Stevanović) - Miletić, Ostojić, S. Pavlović, Urošević (od 46. Brežančić) - Zdjelar, Šćekić (od 75. Smiljanić) - Tošić (od 46. Lutovac), Suma (od 60. L. Pavlović), Ivanović (od 60. Stevanović) - Sadik (od 60. Ožegović).

BORDO: Kostil - Kvateng, Pablo, Bajes, Punđe, Loten, Su, Mansini, De Previj, Dijara, Bakva.


MEČ UŽIVO:

90' - KRAJ!

82' - GOL! SMANJIO JE BORDO! 2:1! 

Žirondinci su smanjili rezultat preko iskusnog Brijana.

78' - GOL! SMILJANIĆ! 2:0!

Snašao se "mladoženja" posle kornera i zakucao loptu u mrežu Kostila, sjajan šut kojim Partizan potvrđuje pobedu protiv Francuza.

Partizan - Bordo 2:0
Izvor: YouTube/DanasConferenceCenter


75' -
Smiljanić je zamenio Šćekića, a u finoj šansi je Filip Stevanović, međutim šutira pored gola.

65' -
Bojan Ostojić popravlja grešku Nemanje R. Miletića i sprečava izjednačenje.

60' -
Izašli su Stojković, Suma, Ivanović i Sadik, ušli su N. Stevanović, L. Pavlović, Stevanović i Ožegović.

46' -
Aleksandar Lutovac na terenu umesto Zorana Tošića, Rajko Brežančić umesto Slobodana Uroševića.

45' -
Pavlović uklizava na pet metara posle kontre Bordoa, za koju je odgovoran Ivanović, delovalo je da bi sudija mogao da pokaže i penal, ali srećom po crno-bele nije.

42' - GOL! SADIK! 1:0!

Partizan - Bordo 1:0
Izvor: YouTube/DanasConferenceCentar


Partizan vodi posle prvenca Umara Sadika!

Fantastična dubinska lopta Sejduba Sume koji je gotovo sa svoje polovine "spojio" Nigerijca sa golom, brzonogi napadač je prihvatio loptu, snašao se i odmah je lobovao Kostila za vođstvo crno-belih.

38' -
Suma je ponovo organizovao napad po levoj strani, Urošević je išao ka sredini i odložio je na bok za Ivanovića, ali njegov centaršut za Sadika nije bio precizan.

28' -
Ostojić ruši Bakvu na polovini terena i dobija žuti karton.

22' -
Suma je "otvorio" kontru, izbacio je Uroševića levo, ali kao da mu je pobegla lopta pre nego što je vratio za Sadika, koji nije zahvatio kako je želeo sa pet metara. Nedugo potom i prva intervencija Vladimira Stojkovića.

20' -
I dalje je Sadik "prvi" igrač meča, pre svega zbog velike agresivnosti, a prvi put je i Bordo pripretio, došli su do kaznenog prostora, ali bez šuta.

10'
- Veoma aktivan Umar Sadik na početku, vidi se da se odlično kreće, izvlači se i van šesnaesterca na pas, dok je uspeo da bude opasan i nakon prekida kada je lopta išla na njega, ali su osujetili taj pokušaj defanzivci Bordoa.

1' - Meč je počeo.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC