• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Država pomogla Partizanu, hteli da UNIŠTE crveno-bele"

Autor mondo.rs

"Dokle god Crvena zvezda i Partizan moraju da budu prvaci, mi tu nemamo šta da tražimo", kazao je Nenad Lalatović u još jednom intervjuu koji će podići prašinu.

 Nenad-Lalatovic-Drzava-pomogla-Partizanu-hteli-da-uniste-Crvenu-zvezdu-i-Partizan Izvor: MN PRESS

Nenad Lalatović ponovo na klupi Vojvodine!

Prošlo je dve i po godine kako je iznenada napustio Novi Sad pošto je bio nezadovoljan smenom rukovodstva, a u intervjuu za oficijeni sajt "stare dame" ispričao je da se to nije desilo - verovatno u međuvremenu ne bi ni napuštao stadion "Karađorđe".

Pošto je još jednom istakao da će mu Vojvodina biti poslednji klub u Srbiji, odnosno da je ne bi napustio ni u slučaju eventualne ponude Crvene zvezde na polusezoni, Lalatović je istakao koji su to uslovi kako bi i posle narednog leta nosio opremu kluba sa "plavom zvezdom" - u kom mu je bilo najlepše u dosadašnjem delu trenerske karijere.

"Potpisao sam ugovor na godinu dana i voleo bih da radim u Vojvodini dokle god ne odem u inostranstvo. Naravno, pod uslovom da se ne menja uprava. I prvi put kada sam bio ovde, imao sam istu želju, ali je došlo do promene rukovodstva i smatram da je to bila greška onih koji su to rukovodstvo smenili", kazao je Lalatović i dodao:

"Da se to nije desilo, možda do danas ne bih ni odlazio iz Vojvodine".

S obzirom na to da je intervjuu bio koncipiran na osnovu pitanja koje su slali navijači, interesantno je da su se mnoga ticala i "večitih" rivala.

Jedno je glasilo i "Mislite li da je u redu prema ostalim klubovima što država pomaže Crvenoj zvezdi?", na šta je Nenad Lalatović takođe odgovorio.

"Ne znam da država pomaže Crvenoj zvezdi, ali znam da je ranije mnogo godina pomagala Partizanu.Pre sedam-osam godina, hteli su da unište i Crvenu zvezdu, i Vojvodinu i sve što je crveno-belo, ali nisu uspeli", rekao je Lalatović i dodao:

Izvor: MN PRESS


"Crvena zvezda sigurno ima veliki budžet i u ovom trenutku ima najbolji tim u ligi, te unapred mogu da kažem da će osvojiti treću titulu zaredom, jer to se vidi po kvalitetu tima, organizaciji i svemu ostalom. Ipak, apsolutno se ne slažem sa tim da Crvenoj zvezdi pomaže država".

Bilo je pitanja i o sudijama...

Da li je Radnički prošle sezone imao njihovu naklonjenost?

BUDUĆNOST?

"Ja sam dosta realan čovek i znam da, osim ukoliko niste 15 godina igrali u Italiji kao Siniša Mihajlović, mi Srbi teško možemo da dođemo tamo. Naravno da je moja želja da se oprobam u nekoj jačoj ligi, ali ja sam igrao na ruskom podneblju. Da sam Španac i da sam ovakve rezultate pravio u bilo kojoj drugoj zemlji, danas bih zarađivao nekoliko miliona evra po sezoni. Međutim, ja sam Srbin i zbog toga sam najponosniji na svetu. Ipak, moram biti realan i iskren i zbog toga, eto, voleo bih da radim u Rusiji", kazao je Lalatović i dodao da govori ruski jezik.

"Kad je dobra organizacija u njima, veliki klubovi uvek imaju naklonjenost sudija. Tu mislim na Crvenu zvezdu, Partizan, Juventus, Milan… Ja se nadam da će i Vojvodina imati naklonjenost sudija, odnosno da će suđenje na njenim utakmicama biti 50:50. (...) Nikakvu naklonost sudija nismo imali, već smo igrali dobar i kvalitetan fudbal. Na 40 utakmica, imali smo samo dva poraza, pri čemu smo tri puta pobedili Partizan, sa Crvenom zvezdom igrali 2:2, remizirali i sa Makabijem… Ja sam jako ponosan na period koji sam proveo tamo".

Kazao je da u "skorijoj budućnosti" niko neće svrgnuti Partizan i Zvezdu sa trona, a da bi Vojvodina mogla da se nada tituli u naredne četiri godine, ako suđenje bude 50:50.

"Međutim, dokle god Crvena zvezda i Partizan moraju da budu prvaci, mi tu nemamo šta da tražimo", kazao je Nenad Lalatović.

Čitav intervju pročitajte na zvaničnom sajtu FK Vojvodina.

Pogledajte i gostovanje Nenada Lalatovića u MONDO podkastu "Sve u 16" u kom je govorio o mnogobrojnim detaljima i anegdotama iz trenerske i igračke karijere.

Mondo podcast Sve u 16, gost Nenad Lalatović
Izvor: MONDO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC