Dvorišna rasprodaja za napuštene životinje

Autor:

U petak, 12. jula, od 15 do 21 čas u kafiću YOKO (Ive Andrića 3) u Banjaluci će se prodavati različiti predmeti za pse, mačke i ljude.

1
A- A A+
životinje, kuče, kuca, pas, mačka, maca, pas i mačka Foto: Guliver/Getty Images/Arkadova

Cilj je prikupljanje novca za sterilizacije, liječenje i ishranu napuštenih životinja. Na događaju će biti i nekoliko pasa koji traže dom i željni maženja i igre.

Na rasprodaji potražite majice sa motivima pasa i mačaka, bedževe, magnete, šolje, marame za pse i mačke, nakit, ogrlice, povoce i prsnike za pse, kaputiće za pse, krevetiće za pse i mačke, oslikane predmete od stakla...

Tu će biti i dio sa polovnim (ali čistim i očuvanim!) stvarima, gdje će biti izložene majice, haljine, pantalone, torbe, još nakita, cipele, još povodaca, ogrlica, prsnika i kaputića za pse...

Organizatori kažu da će ovo biti rasprodaja u pravom smislu te riječi, te da će se cijene kretati od 0,50 KM do 15 KM.

Recimo, polovne majice su sve po 5 KM, haljine su po 10 KM, cipele po 12 KM... Sa druge strane, novi jastučići i krevetići za kućne ljubimce će biti po 5 KM, 10 KM i 15 KM, u zavisnosti od veličine. Majice koje smo mi dizajnirali i štampali će biti po 15 KM, a inače su 20 KM. Bedževi, magneti, privjesci i ukrasne teglice su po 1 KM. Zaista imamo mnogo stvari, nešto smo sami izradili za potrebe ranijih događaja, a nešto su nam ljudi donirali, tako da će svi moći da za malo novca nađu nešto za sebe, a time i pomognu napuštenim životinjama“, kažu organizatori, članovi UG eTrafika i udruženje za zaštitu životinja Vardi, koje je trenutno u osnivanju.

Ostale vijesti