Ako biste morali da birate: Pas ili partner? (ANKETA)

Autor:

Kad poželite da vodite ljubav, a ukaže vam se ljubimac… može da bude smešno i neprijatno, ili samo neprijatno. Ali, čak i ako se to dešava jednu stvar nikako nemojte da uradite.

Ako biste morali da birate: Pas ili partner? (ANKETA) Foto: Guliver/Getty images, YakobchukOlena

Kućni ljubimci su (generalno) pravi blagoslov: životinja vas voli bezuslovno, uvek je na vašoj strani i verovatno vam se niko ne obraduje kao vaš mali ili malo veći četvoronožni najbolji prijatelj, kad dođete kući s posla… Ali, čak i ako ste među onima koji vole da spavaju s psom ili mačkom, postoji jedan konkretan trenutak kad ne želite nikakvu njuškicu u krevetu.

Kad poželite da vodite ljubav, a ukaže vam se ljubimac… može da bude smešno i neprijatno, ili samo neprijatno. U svakom slučaju - neprijatno, da budemo precizni.

Možda deluje smešno, ali nedavno istraživanje koje je sproveo Pet Life Today, u kojem je učestvovalo više od 1.000 ljudi, pokazalo je da ima mnogo onih koji se osećaju kao da treba da se takmiče sa psom ili mačkom, oko partnerove pažnje.

Čak 31 odsto ljudi koji se viđaju sa osobom koja ima psa i 26 odsto onih koji su u vezi sa nekim ko ima mačku izjavilo je da ljubimac utiče na njihov odnos sa partnerom, ali i da "remeti" seksualne odnose, pojavljujući se "nepozvan".

I, neverovatno, čak 63 odsto njih je tražilo, ili bi bilo spremno da traži od partnera da se odrekne ljubimca iz tih razloga.

Želeli bismo samo da vam skrenemo pažnju da ako ste se ikada nađete u takvoj situaciji, i padne vam na pamet da tražite da se on ili ona odreknu svog voljenog psa ili mačke… Pa, bolje nemojte to ni da pomislite, a ne da kažete.

Skoro 70 odsto vlasnika pasa i mačaka koji su učestvovali u ovoj anketi izjavilo je da bi u takvoj situaciji vezu raskinulo istog trenutka.


MONDO PRIČA o psećem "čojstvu"...

Ostale vijesti