Šaponjić kod "Čola": Došao sam da se borim

Autor:

"Ovo je san za mene i učiniću sve da pomognem ekipi", rekao je srpski napadač.

Šaponjić kod "Čola": Došao sam da se borim Foto: MN Press

U Madridu se priča srpski!

Poslije dolaska Luke Jovića u Real Madrid za 60 miliona evra, godinu dana mlađi Ivan Šaponjić potpisao je ugovor sa Atletiko Madridom, što je iznenadilo mnogobrojne ljubitelje fudbala, posebno ako se uzme u obzir da srpski napadač nije imao prostora u Benfici.

Španski mediji već su Šaponjića uporedili sa Mandžukićem, vjeruju da će imati prostora u novoj sezoni, dok je na njemu da Dijega Simeonea ubijedi da je onaj pravi.

"Moji prvi utisci o Simeoneu su fantastični", rekao je Ivan Šaponjić za "Marku".

"On je jedan od najboljih trenera na svijetu i čitav njegov tim me je odlično dočekao", naveo je Srbin prije nego što je izgovorio rečenicu koja će se mnogo dopasti "Čolu": "Došao sam ovdje da se borim, da radim i pokažem moje kvalitete".

Posebno važni biće prvi treninzi pred početak sezone...

"Vidjećemo kada se završe pripreme, razgovaraćemo i vidjeti šta će se desiti".

Ivan Šaponjić nije imao prostora u Benfici i do sada je nastupao za njihov "B" tim, dok je jednu sezonu proveo i na pozajmici u Zulte Varegemu.

"Ovo je san za mene i učiniću sve da pomognem ekipi", kazao je amibiciozni Šaponjić koji je karijeru počeo u dresu Partizana, da bi se nakon odličnog nastupa na Svjetskom prvenstvu za igrače do 20 godina preselio u Portugal.

Ostale vijesti