• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Predsednik Napolija: ŽRTVOVAĆEMO se, ali mora i Real

Autor mondo.rs

Aurelio De Laurentis poručio je Madriđanima da nije u redu da nezadovoljnom igraču, na koga ne računaju, "prikače" cenu od 45 miliona evra.

Džejms Rodrigez pre pet godina je stigao iz Monaka u Real kao jedna od zvezda prelaznog roka i najbolji strelac Mundijala u Brazilu, a sada "kraljevići", posle isteka dvogodišnje pozajmice u Bajernu, ne znaju šta da rade sa njim.

Ugovor mu ističe tek 2021, nije u planovima trenera Zinedina Zidana, a Real bi da ga proda za dobru cifru, kako bi bar malo nadoknadio ulaganja u transfere Edena Azara, Luke Jovića i drugih.

Reprezentativac Kolumbije mogao bi da se "udomi" u Napulju, ali predsednik Aurelio De Laurentis ističe da to ne može da se desi pod uslovima koje diktiraju iz Madrida.

"Spremni smo da se žrtvujemo da bismo doveli Rodrigeza, ali očekujemo da i Real učini isto to", rekao je prvi čovek Napolija stanici "Skaj sports Italija".

On je podsetio da je "Hames" jedinu zaista dobru sezonu u Evropi imao 2014/15, pod vođstvom aktuelnog trenera Napolija, Karla Anćelotija.

"Nismo odustali, ali da bi u ovim pregovorima bio probijen led, Real mora da shvati da mu nije u interesu da drži u ekipi nezadovoljnog igrača. Umesto da tamo tumara, treba da ga pošalju negde gde će igrati. Možda i na pozajmicu".

De Laurentis, dakle, predlaže pozajmicu sa opcijom otkupa sledećeg leta.

"To bi za njega bio poklon. Garantovano bi bio zadovoljan statusom u timu, Anćeloti je već pričao sa njim i motivisao ga da dođe. Videćemo šta će se desiti. Mi čekamo pravi trenutak za transfer".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC