• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Crno-beli pred povratak: Sjajno, odlično, super...

Autor mondo.rs

Partizanovci se oduševljeni vraćaju u Srbiju sa priprema u Sloveniji i spremni čekaju megdan sa Inđijom. Uskoro prvi testovi i "overa" rada na pripremama...

takmicom protiv Pakša (17 časova) fudbaleri Partizana završavaju pripreme u Sloveniji.

Posle meča sa Mađarima sledi povratak u Beograd i finalizacija pripremnog perioda, jer već 20. jula "parni valjak" čeka gostovanje i prva utakmica u sezoni protiv Inđije u Linglong Superligi Srbije.

Kraj najtežeg dela priprema, ali i pobeda protiv Bordoa (2:1) u kontrolnom meču dorpineli su da raspoloženje među igračima bude još bolje.

Umar Sadik, pridošlica u redove crno-belih iz Rome, prolazi period adaptacije na novu sredinu, ali je u razgovoru za klupski sajt naglasio da se oseća sjajno.

"Posle sedam dana treninga igrao sam protiv Olimpije jedno poluvreme, a zatim i počeo utakmicu protiv Bordoa… Drago mi je zbog toga, jer želim da dajem golove u zvaničnim utakmicama. Dobro se osećam, fizički sam spreman, ali znam da mogu još bolje. Naporno radimo, želim da kraj sezone dočekam u dobroj formi", rekao je Sadik.

Partizan POLOŽIO protiv Bordoa: Zaplesali Suma i Sadik!

Brzo su ga prihvatili novi saigrači.

"Momci su sjajni, pomažu mi, prihvatili su me i to veoma cenim. Srećan sam što sam s njima. Imam velika očekivanja, radimo teško, dva puta dnevno… Videćemo kada počne sezona koliko su nam dometi", naglasio je Sadik, kome je svejedno koga će Partizan dobiti u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

"Videli smo da je Kilmarnok pobedio 2:1, ali nije nam bitno ko će nam biti protivnik u drugom kolu kvalifikacija. Mi moramo da budemo spremni i fokusirani na nas, nema opuštanja", naglasio je novi fudbaler "parnog valjka".

Još jedan od novajlija je Igor Vujačić, stameni štoper iz Crne Gore.

"Pripreme kao pripreme, bilo je lakih treninga, ali i teških. Odradili smo dobar posao i spremni smo za obaveze koje nas očekuju", rekao je Vajačić.

Đorđe Ivanović smatra da je Partizan odradio dobar posao u Sloveniji.

"Bilo nam je odlično na pripremama, sve je bilo super. Imali smo kontrolne utakmice, utisak je odličan. Treninzi su bili teški, ali smo znali dobro šta nas očekuje, koncentrisali smo i sve se završilo", istakao je napadač Partizana.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC