• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ocjena Partizanovih priprema: "Igrači, HVALA!"

Autor mondo.rs

Šef struke crno-bijelih u subotu ujutru je i lično i javno poslao poruku svojim izabranicima. Izuzetno je zadovoljan urađenim u prethodnih 28 dana.

 Savo Milošević ocjena priprema FK Partizan - Odradili smo sve Izvor: MN PRESS

Jutro uoči posljednje utakmice na pripremama u Sloveniji, Partizanov trener Savo Milošević (45) obratio se igračima i rekao im šta misli o pripremama koje su završili subotnjim remijem protiv mađarske ekipe Pakši.

"Zahvalio sam se momcima i sada mogu javno da kažem da izražavam veliku zahvalnost ovoj ekipi", rekao je šef struke crno-bijelih.

Prema Miloševićevim riječima, urađeno je praktično sve što je sa stručnim štabom zamislio.

"Znate kako obično kažu stariji treneri, da je fenomenalno kada ostvarite 60-70 odsto zacrtanog. Mislim da smo uradili maksimalno sve, osim slobodnog dana poslije Bordoa. Momci su uradili sve to, a uopšte im nije bilo lako. Sa te strane svaka čast, mislim da smo se fizički spremili".

I nakon prve i nakon posljednje kontrolne utakmice, Milošević je isticao da mu rezultat nije značajan i to je ponovio i nakon duela protiv Mađara.

"Zadovoljan sam kako smo danas radili. Malo je falilo koncentracije, možda i motiva, posljednji je dan priprema i momci su na 'granici'. Obično u posljednjoj utakmici bude tuče zbog nervoze, a dali smo sve od sebe da to privedemo kraju u normalnom stanju. A i pravo da vam kažem, ne mogu da razumijem koncept da se prijateljske utakmice u pripremnom periodu igraju kao da je Liga šampiona. To nisam tražio od igrača i ako je danas rezultat nepovoljan, onda sam ja isključivo krivac. Tražio sam ozbiljnost, a da ne igramo na mož".

Podsjetimo, Partizan je tokom juna i jula odigrao pet kontrolnih utakmica. Rivali su bili...

Budućnost
Zvijezda
Beltinci
Olimpija
Bordo
Pakši

Poslije 28 dana napornog rada, Milošević je rekao da je pred njegovom ekipom sada fizički lakši period, u kojem će ekipa biti pripremana za prvu utakmicu u sezoni protiv Inđije u nedelju

"Znam da možemo da odigramo mnogo bolje od ovoga, ali sada ćemo sedam dana iskoristiti za relaksaciju i oporavak. Više nema 'fizike', sad noge moraju da se opuste, da se relaksira ekipa, da se spusti tonus i istog momenta će se vratiti i brža trka i eksplozivnost i sve stvari na kojima ćemo insistirati u igri. Ponavljam, nije u pitanju samo fizički dio, jer smo dosta stvari radili i u taktičkom dijelu i to mi je bio prioritet, a ne rezultat", posljednja je Miloševićeva poruka iz Slovenije.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC