• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

GOTOVO JE: Teodosić potpisao i ide kod Đorđevića!

Virtus se oglasio i potvrdio dolazak srpskog plejmejkera.

 Zvanično - Teodosić otišao u Virtus Izvor: MN PRESS

U razmaku od 12 sati završena je jedna od ljetnih transfer saga!

Miloš Teodosić (32) definitivno će nastaviti karijeru u Bolonji, jer je prihvatio poziv Virtusa da od septembra postane plejmejker ekipe Aleksandra Saše Đorđevića.

Više od dva mjeseca nagađano je da li će srpski plej zaigrati za italijanskog velikana, a u međuvremenu je njegova supruga, glumica Jelisaveta Orašanin raspalila maštu navijačima Zvezde porukom u svojoj predstavi da će on doći među crveno-bele.

Taj san mnogih pristalica Zvezde neće biti ostvaren, bar ne za sada, jer će Teodosić od jeseni definitivno zadužiti dres dvostrukog šampiona Evrope i u njemu zaigrati u Evrokupu, prvi put od sezone 2006/07 kada je igrao za FMP Železnik.


Teodosić je tako ozvaničio svoj povratak u evropsku košarku poslije dvije godine, tokom kojih je bio član Los Anđeles Klipersa do prošle zime, kada je dobio otkaz u Americi i potom odlučoi da ne igra do Svjetskog prvenstva u Kini.

U međuvremenu, Đorđević je sa Virtusom osvojio FIBA Ligu šampiona i sa saradnicima iz kluba napravio plan da novi tim kluba iz Bolonje gradi oko srpskog "pleja", MVP-a Evrolige za 2010. godinu i osvajača evro-titule 2016.

Prije toga, njih dvojica će sarađivati i ovog ljeta u reprezentaciji, jer će Teodosić kao kapiten predvoditi "orlove" na Svjetskom prvenstvu u Kini od 31. avgusta do 14. septembra.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC