• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kuzmićev prijatelj na aparatima za disanje

Autori mondo.ba Autori Agencije

Bogdan Ilić, prijatelj Ognjena Kuzmića koji je tokom saobraćajne nesreće bio sa njim u automobilu ima teške povrede glave i nalazi se na intenzivnoj njezi u UKC Banjaluka.

 Saobraćajna nesreća Ognjen Kuzmić - Prijatelj Bogdan Ilić na aparatima za vještačko disanje Izvor: MONDO/ Vedran Ševčuk

  Srpski reprezentativac i košarkaš Crvene zvezde Ognjen Kuzmić hitno je prebačen u Beograd sa teškim povredama glave i grudnog koša zadobijenim u saobraćajnoj nesreći koaj se jutros desila nap utu Banjaluka – Prijedor.

Osim Kuzmića teško je povrijeđen i njegov prijatelj i saputnik u automobilu “porše”, Bogdan Ilić koji je zadržan na intenzivnoj njezi u UKC Banjaluka gdje je priključen na aparate za vještačko disanje.

"Pacijent B.I. ima dominantne povrede glave i kostiju lica i nalazi se na aparatima za mehaničku ventilaciju. Pacijent ostaje na daljem bolničkom liječenju i praćenju u Klinici za anesteziju i intenzivno liječenje UKC Republike Srpske. Sve dalje prognoze u vezi sa njegovim zdravstvenim stanjem su preuranjene", rekao je načelnik Urgentnog centra Dragan Rakanović, a saopštio UKC Banjaluka.

U saobraćajnoj nesreći lakše su povrijeđeni i putnici u “bmv-u”, Dražan Janjanin (30) i Marko Miljatović, koji su nakon pružene medicinske pomoći pušteni na kućno liječenje.


Član Ognjenove porodice rekao je Srni da su se njih dvojica vraćali su se sa svadbe iz Novog Grada. 

Kuzmić će nalazi na širem spisku igrača košarkaške reprezentacije Srbije koji će početi pripreme za Svjetsko prvenstvo u Kini. 

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE