• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vanja Udovičić: Legendo, ti si GOAT!

Autor mondo.rs

"Što je izazov veći, to je Vaša igra odvažnija", napisao je predsednik Vučić. Ministar omladine i sporta uveliko smatra da je Novak Đoković najbolji ikad.

Vanja Udovičić smatra da je Novak - GOAT!

Ministar omladine i sporta čestitao je Novaku Đokoviću osvajanje Vimbldona i otišao korak dalje - proglasio ga je najboljim teniserom svih vremena.

"Svaka čast legendo, još jednom si potvrdio da si najbolji teniser svih vremena. Čestitam ti petu pobedu na Vimbldonu u sjajnoj karijeri kojom ispisuješ istoriju svetskog sporta", naveo je Udovičić u čestitki.

Novak Đoković je osvojio peti trofej na Vimbldonu pobedom u finalu nad Rodžerom Federerom posle velike borbe u pet setova i više od pet sati igre.

"Što je izazov veći, to je Vaša igra odvažnija. Što je protivnik jači, to je Vaša želja da pobedite impresivnija. Vaša igra oduvek je bila, i sa svakom novom pobedom jeste sve veća inspiracija svim gradjanima Srbije. Svaka čast za borbenost, istrajnost i doslednost, kojima već godinama ostvarujete rezultate dostojne vrhunskog sportiste i najboljeg među najboljima", navodi se u čestitki predsednika Srbije, Aleksandra Vučića.



Najbolji teniser sveta odbranio je titulu na najprestižnijem gren slem turniru pobedom nad osmostrukim šampionom, Rodžerom Federerom. Bilo je 7:6, 1:6, 7:6, 4:6, 13:12.

Meč je trajao pet sati i dva minuta, što je najduže finale u istoriji Vimbldona. Ovo je bilo 133. izdanje najstarijeg "mejdžor" turnira.

"Čestitam Novaku Ðokoviću na osvojenom Vimbldonu! Još jedna grenslem titula kojom ste dokazali da ste jedan od najboljih tenisera u istoriji. Srbija se ponosi Vama", poručila je premijerka Ana Brnabić na svom zvaničnom Twitter nalogu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC