• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sjajni Beker: Novak PARTIBREJKER, "uništio" im zabavu!

Autor mondo.rs

"Ova priča o tome ko će biti najuspješniji trajaće dok god sva trojica igraju... Ne vidim kraj puta za njih, vjerujem da će svi osvojiti još grend slem trofeja", kazao je Nijemac poslije spektakla u finalu.

Trka je otvorena!

Novak Đoković je osvojio Vimbldon i stigao do 16. grend slema, tako da je opasno blizu Rafaelu Nadalu (18) i Rodžeru Federeru (20), pa nas do završetka njihovih karijera očekuje velika bitka za prevlast u tenisu.

Nismo sigurni ni da bi to pomoglo Srbinu da bude popularniji od Švajcarca na Vimbldonu, gdje je imao podršku gotovo 15.000 navijača, ali i Boris Beker se nada da će se to promijeniti.

Bivši teniser i bivši trener Novaka Đokovića govorio je o ovome za britanske medije.


"Federer je najveći teniser svih vremena i ima svako pravo na tu ljubav, ali sa druge strane morate imati poštovanja za čovjeka koji je do tog momenta imao četiri trofeja na Vimbldonu".

"Nadam se da će naredne godine taj odnos biti malo drugačiji...", rekao je Beker i prisjetio se trenutka u petom setu kada je publika izviždala Đokovića jer je sudiju upitao za protivnikov "čelendž".

"Došao je na zabavu posvećenu Rodžeru i Rafi - i postao partibrejker. Sada, poslije 16 'mejdžora', ljudi moraju da se osvijeste i shvate njegovu veličinu".

Boris Beker dobro poznaje Novaka Đokovića pošto je sarađivao s njim u važnim trenucima karijere, pa stoga smatra da Srbin i dalje "nije dovoljno srećan rezultatima".

"On je jedan od najboljih tenisera ikada, ali želi da bude najbolji ikada. Opet, trebalo bi da bude ponosan na 16 grend slem trofeja. Da ste mu rekli to prije 15 godina, rekao bi da ne vjeruje u to, možda bi uzeo jedan ili dva".

Prvi grend slem trofej osvojio je 2008. godine kada je Federer u svojoj kolekciji imao već 13, potom je Švajcarac svoju kolekciju u naredne dvije godine uvećao na 16...

Od 2011. godine "skor" je 15:4 za Đokovića.

"Vjerujem da može da ih prestigne, ali to ne mogu da tvrdim sa sigurnošću. Ova priča o tome ko će biti najuspješniji trajaće dok god sva trojica igraju... Ne vidim kraj puta za njih, vjerujem da će svi osvojiti još grend slem trofeja", zaključio je Beker.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC