• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hese i Sidni Šeldon su me spasli burnog noćnog života!

Autor mondo.rs

Igor Milanović o čitanju, duhovnosti i novoj ljubavi nakon smrti supruge - u vezi je sa njenom prijateljicom.

 Igor-Milanovic-intervju-o-sportu-porodici-i-citanju Izvor: MONDO/Mladen Šolak

Jedan od najboljih svjetskih vaterpolista svih vremena ekskluzivno za magazin "Glorija" govorio je o burnom životu, sportskoj karijeri, otkrivanju "Boga i beletristike" i novoj ljubavi poslije smrti supruge.

Igor Milanović (53) od ove sezone biće na čelu vaterpolo kluba Crvena zvezda, i kaže da je srećan što se, nakon života po raznim evropskim gradovima, vratio u Beograd i "cio dan će biti u trenerci".

"Zahvalan sam što će mi radno mjesto biti u Beogradu, živio sam život razapet između jakih treninga i razuzdanog noćnog provoda. Nekada se zapitam odakle mi snaga i energija za taj buran život, da li sam mogao više da dam sportu", rekao je on.

Kaže da ga je čitanje spaslo u svakom smislu.

"U to vrijeme, morao si da budeš zanimljiv da bi se udvarao djevojci, mene je to tjeralo da čitam da bih bio ravnopravni član društva. Čitao sam Hesea, nije mi išlo ali sam morao, tada se o tim knjigama pričalo. Pa Sidni Šeldon, Harold Robins... Uvijek sam na pripreme nosio jednu knjigu beletristike, i jednu iz psihologije ili duhovnosti. Početkom devedesetih javila mi se potreba za traženjem sebe i Boga u sebi, pa sam istraživao i budizam, ali sam se smirio i zadržao na hrišćanstvu. Radio sam meditacije, vježbe, korigovao privatni život. Izbacio sam sve vrste opijata, bančenje, kompletan noćni život. Tada sam pronašao mir, dobio djecu, napravio porodicu",  rekao je on.

Sa suprugom Natašom dobio je kćerke Irinu i Isidoru, ali je porodicu zadesila tragedija - Nataša je preminula.

"Imali smo divan odnos, mislio sam da sam našao saputnika za cijeli život. Kada je umrla, bio sam bijesan na sebe, oprosti Bože, i na tebe. Ali onda mi je Bog poslao moju Ivanu, moju partnerku iz specifičnog ugla, jer je bila prijateljica moje pokojne supruge. Naša ljubav je iskrena, i svakog dana se volimo sve više i više, a ne manje i manje. Mnogo učim od nje, učim sebe nekoj smirenosti, jer pored sebe imam osobu koja cijeli dan provodi u brizi o bližnjima", rekao je on.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC