Saopštenje Zvezde: Velika borba Ognjena Kuzmića!

Autor:

Poznati srpski košarkaš u ponedjeljak ujutru ponovo podvrgnut detaljnim pregledima. Zvezda je objavila nove informacije: "Stabilno je, ali je još ozbiljno".

Saopštenje Zvezde: Velika borba Ognjena Kuzmića! Foto: MN Press

KK Crvena zvezda oglasila se u ponedjeljak još jednim saopštenjem o zdravstvenom stanju svog centra Ognjena Kuzmića, teško povrijeđenog u saobraćajnoj nesreći u nedjelju ujutru.

"KK Crvena zvezda mts obavještava javnost da je zdravstveno stanje Ognjena Kuzmića stabilno, ali i dalje vrlo ozbiljno.

Kuzmić se i dalje nalazi u šok sobi Urgentnog centra u Beogradu, ali su nakon početna 24 sata, prvi znaci ohrabrujući.

O košarkašu Crvene zvezde koji je i dalje u indukovanoj komi, od prijema u nedjelju brine izuzetan ljekarski tim u Urgentnom centru, i KK Crvena zvezda im se i ovom prilikom zahvaljuje na svemu što čine za Ognjena od trenutka kada je primljen u nedjelju u bolnicu u teškom stanju.

U ponedjeljak u ranim jutarnjim časovima Ognjen Kuzmić je ponovo detaljno pregledan od strane ljekarskog tima, urađen mu je skener glave i rendgen pluća, koji su pokazali da nakon 24 časa nema dodatnih komplikacija u povredama glave, kao i da mu se postepeno vraća plućna funkcija. 


KK Crvena zvezda mts shvatajući veliki interes javnosti i brigu svih dobrih ljudi, nastaviće da izvještava o zdravstvenom stanju našeg Ognjena Kuzmića u skladu sa informacijama koje dobijamo od doktora Urgentnog centra.

Zato još jednom molimo sve, da poštujući privatnost porodice Kuzmić i težinu situacije u kojoj se nalazi Ognjen, informišu javnost o njegovom zdravstvenom stanju isključivo koristeći klupska saopštenja".


Ostale vijesti