Krunić: Moglo i moralo bolje protiv Mladosti

Autor:

''Ekipa nije optimalno uigrana. Nisam zadovoljan ni protokom lopte, kao ni komunikacijom među igračima'', rekao je Krunić nakon generalne probe.

Krunić: Moglo i moralo bolje protiv Mladosti Foto: MONDO/Bojan Jakovljević

Iako su njegovi izabranici trijumfovali u generalnoj probi rezultatom 0:2 nad ekipom Mladosti iz Doboj-Kaknja, šef stručnog štaba Fudbalskog kluba Borac Branislav Krunić nije u potpunosti zadovoljan prikazanim.

Podsjetimo, Borac je rivala iz Premijer lige BiH savladao pogocima novajlije Bojana Markovića u 41. i Demira Jakupovića u 86. minutu.

''Iako smo pobijedili, a trijumf je mogao biti još ubjedljiviji, vidjelo se mnogo nedostataka u našoj igri. Ekipa još nije optimalno uigrana, a nisam zadovoljan ni protokom lopte, kao ni komunikacijom među igračima. Vremena je malo, a imamo još mnogo posla. Nadam se da ćemo, ipak, sve uspjeti da stignemo i da ćemo spremni dočekati početak prvenstvene trke i susret za bodove u derbiju protiv Željezničara. Biće to veoma težak meč jer je sigurno da će domaćin imati silnu podršku sa tribina, ali moji igrači i ja ne bojimo se izazova. Svjesni smo da je pred nama veoma zahtjevna premijerligaška sezona, pogotovo što smo povratnici. Potrebno je da se naviknemo na nove uslove i takmičenje koje je kudikamo kvalitetnije i jače od Prve lige Republike Srpske iz koje dolazimo kao šampioni. Vjerujem da ćemo uspjeti da prebrodimo sve izazove i iskušenja'', rekao je Krunić za dnevni list Glas Srpske.

U navedenom derbiju Krunić neće moći da računa na novog napadača Srđana Vujakliju, koji je među posljednjima stigao na Gradski stadion jer još uvijek nisu riješena sva administrativna pitanja. Takođe, prema pisanju ovog lista i Krunićevim najavama, prelazni rok za Fudbalski klub Borac još uvijek nije završen jer se očekuju dolasci još dva fudbalera.

Ostale vijesti