• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Krunić: Moglo i moralo bolje protiv Mladosti

Autor mondo.ba

''Ekipa nije optimalno uigrana. Nisam zadovoljan ni protokom lopte, kao ni komunikacijom među igračima'', rekao je Krunić nakon generalne probe.

 Branislav Krunić poslije generalne probe sa ekipom Mladost DK Moglo i moralo bolje Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Iako su njegovi izabranici trijumfovali u generalnoj probi rezultatom 0:2 nad ekipom Mladosti iz Doboj-Kaknja, šef stručnog štaba Fudbalskog kluba Borac Branislav Krunić nije u potpunosti zadovoljan prikazanim.

Podsjetimo, Borac je rivala iz Premijer lige BiH savladao pogocima novajlije Bojana Markovića u 41. i Demira Jakupovića u 86. minutu.

''Iako smo pobijedili, a trijumf je mogao biti još ubjedljiviji, vidjelo se mnogo nedostataka u našoj igri. Ekipa još nije optimalno uigrana, a nisam zadovoljan ni protokom lopte, kao ni komunikacijom među igračima. Vremena je malo, a imamo još mnogo posla. Nadam se da ćemo, ipak, sve uspjeti da stignemo i da ćemo spremni dočekati početak prvenstvene trke i susret za bodove u derbiju protiv Željezničara. Biće to veoma težak meč jer je sigurno da će domaćin imati silnu podršku sa tribina, ali moji igrači i ja ne bojimo se izazova. Svjesni smo da je pred nama veoma zahtjevna premijerligaška sezona, pogotovo što smo povratnici. Potrebno je da se naviknemo na nove uslove i takmičenje koje je kudikamo kvalitetnije i jače od Prve lige Republike Srpske iz koje dolazimo kao šampioni. Vjerujem da ćemo uspjeti da prebrodimo sve izazove i iskušenja'', rekao je Krunić za dnevni list Glas Srpske.

U navedenom derbiju Krunić neće moći da računa na novog napadača Srđana Vujakliju, koji je među posljednjima stigao na Gradski stadion jer još uvijek nisu riješena sva administrativna pitanja. Takođe, prema pisanju ovog lista i Krunićevim najavama, prelazni rok za Fudbalski klub Borac još uvijek nije završen jer se očekuju dolasci još dva fudbalera.

Komentari 5

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

FSRS

Stoperi Bisevac i Milanovic titula nasa

Strucnjak

Milan Milanovic je resenje za mnogo vece klubove borac bi sa njim imao ozbiljan tim uz jos jednog štopera i dva vezna ovo do sad u zadnjoj liniji i nisu pojacanja

Savo

Dug je prelazni rok,bice ovde jos svega

Dejan

Milanovic je jos slobodan,koliko vidim.Jedini moze resiti problem Borca u odbrani.Mnogo jaci igrac od Jovanovica,bio bi ubjedljivo naj jace pojacanje Borca i sigurno prvi stoper u ligi.

Super

Super je to sto i Kruna vidi i zeli reci da ekipa igra za sadveoma lose i bezopasno. Borac se mora pojacati s jednim stoperom i jednim ofanzivcem. Ocekujemo Zakarića i Saničanina??

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC