• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Počelo uigravanje "rudara" na Zlatiboru (VIDEO)

Autori mondo.ba Autori Bojan Jakovljević

Znatno izmijenjeni sastav Rudar Prijedora, sa novim šefom stručnog štaba Igorom Jankovićem, imaće dovoljno vremena da se pripremi za start prvenstva, u kojem je primarni cilj osvajanje titule i povratak u Premijer ligu BiH.

 FK Rudar Prijedor pripreme na Zlatiboru 2019 VIDEO Izvor: MONDO

Fudbaleri Rudar Prijedora doputovali su juče na Zlatibor, gdje će raditi u narednih osam dana.

S obzirom da su "rudari" tokom prelaznog roka drastično promijenili sastav, a u Prijedor je stigao i novi šef stručnog štaba Igor Janković, mladom stručnjaku svakako će trebati vremena da sklopi kockice i da se ekipa uigra.

Ambicije presudile, Janković na klupi "rudara"

U tome će im pomoći pripreme na Zlatiboru, na koje su stigli nakon prve provjere, u kojoj su u Šamcu porazili domaći Borac 2:0.

Već u tom meču dvojica novajlija, Milan Šikanjić (Borac) i Andrej Pavlović (GOŠK), upisali su se u strijelce, te tako najavili da će biti istinska pojačanja.

Osim njih dvojice, stiglo je još čak osam igrača.

Tu su dosadašnji Šikanjićev saigrač iz Borca Bojan Burazor, koji se vratio u Rudar Prijedor, te Pavlovićev kolega iz TOŠK-a Dino Kalesić, zatim Ognjen Petrović i Slaviša Maksimović (Kozara, Gradiška), Aleksandar Malbašić (Metalege BSI, Jajce), Dragan Arežina (Jedinstvo, Žeravica), Predrag Zekanović (Zvijezda 09, Etno selo Stanišići) i Mihajlo Savanović, dosadašnji igrač Slobode iz Mrkonjić Grada.

"Odradili smo prve treninge na Zlatiboru, a u ekipi vlada odlična atmosfera. Već u srijedu odigraćemo kontrolni meč sa ekipom Koma iz Crne Gore, dok nas u srijedu očekuje test protiv Radničkog iz Kragujevca", rekao je Janković, koji je na Zlatibor poveo 22 igrača.

Ipak, za "zeleno-crne" prelazni rok još nije okončan, tako da bi u nastojanjima da se ekipa dodatno ojača, kako bi bila u mogućnosti da napadne šampionsku titulu, što je primarni cilj ove sezone, tim Rudar Prijedora moglo pojačati još nekoliko igrača.

Mladi stručnjak nastojaće da što bolje uigra ekipu i da ih kvalitetno spremi za start sezone u Prvoj ligi Republike Srpske 10. avgusta, kada će ugostiti Jedinstvo iz Brčkog, prošlogodišnjeg šampiona Druge lige RS, grupa "Istok".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC