Sve vreme smo gledali u novog Bonda?!

Autor:

"Nomi... samo Nomi"

Sve vreme smo gledali u novog Bonda?! Foto: YouTube/screenshot/James Bond 007

Nikada više vesti o novom Bondu i nikada više nerviranja oko njega - prvo su hteli da nam ubiju agenta 007, potom javili da je snimanje odloženo jer se Krejg PONOVO povredio na snimanju, pa da će u njegove cipele u sledećem filmu uskočiti žena, a onda... ček... da se vratimo na ovo poslednje:

Danijel Krejg glumi Bonda poslednji put - nakon njega producenti na njegovo mesto dovode sve od Toma Hidlstona do Idrisa Elbe, mada nije isključeno da ćemo već u ovom filmu videti pravog naslednika. Pardon - naslednicu.

I što je najgore - već smo je upoznali.

Kada je ekipa najavila početak snimanja filma u domu Ijana Fleminga, otkrila je i postavu - znate da je tu oskarovac Rami Malek, Bondova devojka Ana de Armas, a koga igra Lašana Linč, zvezda filma "Kapetan Marvel" koja se "slikala" tada s Bondom?

Britanski mediji iz "specijalnih izvora" otkrivaju da je Lašana novi Bond!

Ovo otkriće nazivaju "momentom zbog kojeg ćete ispustiti kokice u bioskopu", mada smo mi i dalje skeptični - pogotovo znajući i da je Danijel Krejg svojevremeno rekao "da bi Bond trebalo da ostane muškarac"... mada, možda se žalio jer zna...

Uglavnom, sve će nam biti otkriveno u novom filmu, 25. po redu. Gledaćemo kako Bond pokušava da zavede Lašani, koja u filmu igra agentkinju Nomi i ne uspeva (na početku...). Zasluge da Bond postaje žena neimenovani izvori pripisuju scenaristkinji serije "Killing Eve" Fibi Voler Bridž.

Ostale vijesti