• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SASTAV ZVEZDE: S verom u Boaćija!

Autor mondo.rs

Crveno-beli se nadaju da će napadač iz Gane da "proradi" u revanšu.

 FK Crvena zvezda Suduva revanš sastav Izvor: MN PRESS

U najavi revanša sa Suduvom, trener Crvene zvezde Vladan Milojević istakao je da veruje u brz povratak Ričmonda Boaćija u golgetersku formu.

Navijači se nadaju da će to biti već u utorak uveče (20.45), jer je crveno-belima posle litvanskih 0:0 neophodna pobeda za prolaz u 2. kolo kvalifikacija za Ligu Evrope.

Prošle godine lako su preskočili sadašnjeg rivala, pobedivši ga 3:0 i 2:0, ali su pre nedelju dana u Marijampolu bili bez municije. Čak 17 šuteva, uz 11 kornera, nije bilo dovoljno gostima da savladaju hrvatskog golmana Ivana Karduma.

Moraće crveno-beli mnogo bolje u revanšu, a kako se čini, to će pokušati u istom sastavu koji je igrao od početka i u Litvaniji:

Borjan - Gobeljić, Milunović, Babić, Rodić - Jovičić, Jovančić - Ben, Ivanić, Marin - Boaći.

Po običaju, nije Milojević želeo da otkriva karte o timu, ali je rekao da je novajlijama potrebno još vremena da se integrišu, što nagoveštava da Kanjas i Tomane neće imati značajnu ulogu u sutrašnjem duelu, dok Žander nije registrovan za ovaj dvomeč, Radovan Pankov i dalje nije maksimalno spreman, a Nikola Vasiljević je trenutno tek treći izbor za golmana.

Generalno, nema mnogo toga što bi Milojević mogao da menja u odnosu na sastav koji je igrao u premijeri sezone. Milan Pavkov je na izlaznim vratima, pa bi u slučaju nužde ponovo mogao da uđe sa klupe, mada je moguće, čak, da Tomane dobije šansu pre njega.

Za razliku od prve utakmice, u protokolu neće biti ime Vujadina Savića koji je u međuvremenu prešao u kiparski APOEL, a na klupi bi mogao da se nađe Milan Jevtović, koji se istakao tokom priprema, ali ga je povreda u poslednjoj utakmici pred start sezone usporila u nameri da zaigra.

Crveno-beli su veliki favorit u revanšu, ali moraće to da potvrde i na terenu. Bez obzira na to kome će Vladan Milojević ukazati poverenje, sve osim pobede biće veliko iznenađenje...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC