• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bio je veći talenat od Pogbe, dobija novu šansu!

Autor mondo.rs

Bio je u Italiji, Meksiku, Norveškoj... I ništa nije uradio. Sada je ponovo dobio šansu u Engleskoj i ako je sada ne iskoristi - nikad neće!

Pol Pogba i Ravel Morison bili su najbolji produkti generacije '93 škole Mančester junajteda, odlučili su gotovo u isto vrijeme da napuste klub pošto nisu dobili šansu kakvu su očekivali, a od tada su njihove karijere krenule potpuno drugačijim tokom.

Francuz je stigao u Juventus i tamo napravio ime zbog čega je natjerao "crvene đavole" da ga u ljeto 2016. godine učine najskupljim igračem kluba, a Englez...

Ravel Morison je u jednom trenutku važio i za većeg talenta od Pola Pogbe, međutim od odlaska iz Junajteda "namijenjao" se klubova - igrao je na Ostrvu, ali i u Italiji, Meksiku, Norveškoj (?), gdje nije uspio da pokaže ni mrvu potencijala koji su treneri vidjeli u njemu.

Ipak, Morison je ovog ljeta dobio poziv Šefild junajteda, novog člana Premijer lige, da postane njihov član, što je sa zadovoljstvom prihvatio.



Prethodno je bio na probi u klubu i očigledno je prošao za šta je nagrađen jednogodišnjim ugovorom, a ako trener Kris Vajlder uspije da "probudi" želju za fudbalom kod njega, mogao bi da bude i njihovo najbolje pojačanje ovog ljeta.

Dobio je još jednu šansu da ostvari ono što mu je zacrtano početkom decenije, ali istovremeno u pitanju je velika "kocka" za Šefild - Morison je poznat i po problematičnom ponašanju.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC