• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dario Šimić za MONDO: Srbija? Može mnogo više!

Autor mondo.rs

Bivši reprezentativac Hrvatske gledao je rapsodiju Čukaričkog u Jermeniji i pohvalio Aleksandra Veselinovića za izdanje njegove ekipe. U izjavi za MONDO, dotakli smo se i reprezentacije Srbije.

 Dario-Simic-za-MONDO-Srbija-moze-mnogo-bolje Izvor: MN PRESS

Reporter MONDA Neša Petrović "ulovio" je na stadionu Banantsa poznato ime!

Legendarni hrvatski fudbaler Dario Šimić boravi u Jermeniji gdje prati Evropsko prvenstvo za igrače do 19 godina, a pauzu je iskoristio da u Jerevanu pogleda revanš 1. kola kvalifikacija za Ligu Evrope između Čukaričkog i pomenutog Banatsa.

Sigurno su "Brđani" ostavili odličan utisak na njega, pošto su odigrali sjajan meč i u prestonici Jermenije, ali Dario Šimić nije htio o imenima...

"Vidi se da igraju jako dobro kao tim, lopta ide jako brzo, bez obzira na to što je protivnik slabiji. Vidim kvalitet, drago mi je da vidim toliko mladosti... Nisam poznavao dobro igrače Čukaričkog, ali vidi se da ima mladih igrača i to je jako dobro. Moram da pohvalim trenera, cijela ekipa igra jako dobro", kazao je za MONDO Dario Šimić.

Ponikao je u školi Dinamo Zagreba, nije ga "zakačila" stara liga, ali je oduvijek bilo poznato da su Crvena zvezda, Partizan i Vojvodina najstabilniji srpski klubovi.

Da li vas čudi sada kada to važi za Čukarički?

"To sigurno nije lagano. Ima tu klubova sa mnogo većom istorijom. Jasno je onda da se dobro radi", kazao je Šimić koga smo potom upitali za pomenuto EUROU19.

/VIDEO: DARIO ŠIMIĆ POŽELIO SINIŠI MIHAJLOVIĆU DA SE OPORAVI/

Mario Stanić, Robert Prosinečki, Davor Šuker i Dario Šimić.
Izvor: MN PRESS

Na njemu nema ni Srbije, ali ni Hrvatske...

"Mi smo bili jako blizu tog EP. Srbija konstantno vuče dobre rezultate u mlađim kategorijama. Treba gledati ove ekipe poput Francuske, Portugala ili Španije, treba naučiti od njih kako bismo i mi imali neke koristi od toga".

Koliko pratite reprezentaciju Srbije? 


"Ne pratim baš toliko dobro da bih analizirao probleme. Mislim da može mnogo više nego što ima rezultate. Dobro je da na EP ima još više timova, svako dobija šansu, to će biti fudbalska žurka... Uvijek tamo, kao i na SP, možete napraviti nešto iako niste toliko dobri", ispričao je bivši reprezentativac Hrvatske koji je od 1996. do 2008. godine "nakupio" tačno 100 nastupa.

Pogledajte opširniju izjavu.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC