Gobeljić u teškom psihičkom stanju

Autor:

Fudbaler Crvene zvezde i trener Milojević poslije utakmice išli u svlačionicu Suduve da se izvine.

Gobeljić u teškom psihičkom stanju Foto: MN Press

Mučno je bilo u 58. minutu revanš utakmice prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona između Crvene zvezde i Suduve (2:1).

Poslije starta Marka Gobeljića kao "pokošen" pao je gostujući igrač Vaidas Slavickas. Odmah je bilo jasno da se radi o težoj povredi, a u pitanju je prelom noge...

Gobeljić je dobio direktan crveni karton, a poslije utakmice prvo Branko Jovičić, a onda i Vladan Milojević uputili su izvinjenje i poželjeli brz oporavak gostujućem fudbaleru.

"Želio bih da se izvinim u ime kluba, stručnog štaba i igrača. Bio je jedan stvarno nesrećan start, znate i sami šta se dogodilo. Ne znam koje bih riječi mogao da upotrebim, sem da želim igraču brz oporavak i da se što prije vrati na teren. Izvinjavam se fudbalskom klubu Suduva", rekao je Zvezdin trener i dodao da je zajedno sa Gobeljićem išao da se izvini Litvancima:

"Jako je mučno kada vidite prelom noge, bio je nesmotren start, ne može se to drugačije nazvati. Nije Gobeljić sigurno tako nešto želio. On je u teškom psihičkom stanju, otišli smo zajedno u svlačionicu Suduve i izvinili se. U takvim trenucima i ne znate šta treba da kažete...".

Izvor: YouTube/Crvena zvezda

Ostale vijesti

Mondo izdvojeno