• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RK Borac m:tel: Od sutra dostupne godišnje karte

Autor mondo.ba

Pripremljene dvije vrste godišnjih karata: ''Sezonska'' i ''VIP''.

 RK Borac m:tel: Od sutra dostupne godišnje karte Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Rukometni klub Borac m:tel saopštio je da sutra, 18. jula, počinje prodaja godišnjih ulaznica za takmičarsku sezonu 2019-20, u kojoj će ''crveno-plavi'' ponovo nastupati na četiri fronta.

Kako je saopšteno iz kluba, za navijače su pripremljene dvije vrste godišnjih ulaznica, a u pitanju su ''Sezonska'' i ''VIP''.

Vlasnici sezonskih karata, čija cijena je 50 konvertibilnih maraka, moći će besplatno da uđu na sve utakmice Premijer lige BiH, Kupa BiH i Republike Srpske, kao i utakmice u okviru Kupa EHF, koje RK Borac m:tel u sezoni 2019/2020 bude igrao kao domaćin.

Osim toga, za vlasnike sezonskih karata obezbijeđene su i pogodnosti prilikom kupovine sportske opreme Borac m:tel-a, kao i dodatni popusti kod sponzora i prijatelja kluba.

S druge strane, vlasnici VIP karata, čija cijena iznosi 200 konvertibilnih maraka, osim svih pogodnosti koje imaju i vlasnici sezonskih karata, imaće priliku ulaska u VIP salon tokom utakmica u dvorani "Borik".

Sezonske i VIP karte moguće je naručiti pozivom na telefon +387(0)51 212 620, putem e-maila [email protected] ili dolaskom u prostorije kluba, ulica Veselina Masleše 15-17, Banja Luka, svakim radnim danom od 9 do 15 časova.

Podsjetimo, Rukometni klub Borac m:tel je juče saznao imena rivala u prvom i drugom kolu Kupa EHF. U prvoj rundi (termini utakmica 31. avgust i 1. septembar, odnosno 7. i 8. septembar), banjalučki rukometaši će odmjeriti snage sa aktuelnim osvajačem duple krune u Grčkoj Olimpijakosom, dok će u slučaju prolaska u drugom kolu ukrstiti koplja sa aktuelnim vlasnikom trofeja Kupa Rumunije Politehnikom iz Temišvara.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC