• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Toni Jović: Jesmo u minusu, ali čuda se dešavaju!

Autori mondo.ba Autori Dragan Šutvić

''U fudbalu se događaju čuda, zašto i mi ne bismo priredili jedno i eliminisali Kairat na njihovom terenu?'', ističe nekadašnji krilni napadač banjalučkog Borca i mostarskog Zrinjskog.

Pred fudbalerima Širokog Brijega sutra je težak zadatak.

Naime, ukoliko žele da sačuvaju šansu nastavak takmičenja na evropskoj sceni i plasiraju se u drugo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope, moraju izabranici Gocea Sedloskog u revanš utakmici sa Kairatom, koja se igra u Kazahstanu sa početkom u 16:30 časova, da postignu najmanje dva pogotka.

Prvi meč, igran na stadionu ''Pecara'' prošlog četvrtka, završen je pobjedom Kairata (1:2), koji, sa druge strane, ima šansu da ''osveti'' Tobol i Ordabasi, sa kojima su Širokobriježani 2013. i 2017. godine uspijevali da izađu na kraj kad su u pitanju kvalifikacije za drugo po jačini evropsko klupsko takmičenje.

Krilni napadač Toni Jović, koji je ovog ljeta stigao u tabor tima iz zapadne Hercegovine nakon šestomjesečne epizode u njemačkom klubu Športfrojnde Lote, vjeruje da njegov tim može da druge runde, u kojoj bi se sastao sa pobjednikom dvomeča Lači (Albanija) – Hapoel Ber Ševa (Izrael).

''Imamo negativan rezultat iz prve utakmice, ali pokušaćemo to da nadoknadimo. Često gledamo određena čuda koja se dešavaju u fudbalu, pa zašto ne bismo i mi sutra priredili jedno, te izborili rezultat koji bi nas odveo u narednu rundu takmičenja? U prvoj utakmici igranoj na Pecari imali smo nekoliko šansi koje nismo iskoristili, dok su oni kaznili naše dvije greške i postigli dva pogotka. Međutim, ako budemo svi koncentrisani od prvog do posljednjeg minuta i dali svoj maksimum, mislim da, uz malo sreće, možemo da okrenemo rezultat u svoju korist i eliminišemo Kairat'', rekao je Jović za MONDO.

Široki Brijeg će u prvom kolu Premijer lige BiH dočekati zenički Čelik, a ovaj meč će, dogovorom klubova, zbog dalekog puta u Kazahstan, biti odigran u ponedjeljak, 22. jula.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC