Lepa glumica se hvali da joj je dečko Elvis Prisli FOTO

Autor:

Vanesa Hadžins ne prestaje da se hvali svojim dečkom - novim Elvisom Prislijem.

Lepa glumica se hvali da joj je dečko Elvis Prisli FOTO Foto: Instagram/vanessahudgens

Glumica i pevačica Vanesa Hadžens na svom Instagram profilu ne prestaje da pokazuje koliko je ponosna na svog dečka glumca Ostina Batlera, koji će se pojaviti u novom biografskom filmu o Elvisu Prisliju i to baš u ulozi "kralja roka", kako je zvanično potvrđeno.

Vanesa je objavila sliku članka iz medija na kojoj se nalaze Batler i Elvis i na kojoj piše da je Ostin novi Elvis Prisli. Ona je u komentaru dodala da je presrećna zbog njega.

"Jedva čekam novi film. Mnogo sam ponosna na svog dečka", napisla je Hadžinsova pored slike.


Ona je na društvenim mrežama objavila i svoj skeč iz "Brilijantina", u kom sa plavom perikom u košulji i gaćicama peva Prisliju.

View this post on Instagram

Dead looool @austinbutler

A post shared by Vanessa Hudgens (@vanessahudgens) on


Njena drugarica Sara Hajland iz serije "Moderna porodica", takođe je pohvalila uspeh mladog glumca i dodala da je jako srećna zbog njega.

"Naporno je radio da bi dobio ovu ulogu, jako mi je drago što je uspeo", napisla je ona.

Ostin Batler (27) je poznat po ulogama u aktuelnom filmu "Bilo jednom u Holivudu" Kventina Tarantina, ali i serijama "CSI Majami", "Hronike Šanare", "Switched at birth"...

Batler je svoju glumačku karijeru započeo sa Diznijevom serijom "Hana Montana", trenutno važi za jednog od najpersepktivnijih glumaca današnjice, a već osam godina je u vezi sa glumicom Vanesom Hadžens.

View this post on Instagram

@austinbutler

A post shared by Vanessa Hudgens (@vanessahudgens) on

Tagovi:

Ostale vijesti